Hej!

Innan denna sida släcks ner för gott kan meddelas att podcasten kommer att återupptas. Och redan så har gjorts. Det blir alltså podd och enbart podd framöver.

Det går numera dessutom att donera/stötta/supporta den. Detta görs via denna länk; sedan är det bara att klicka på stället som den inringade rutan på denna bild visar, och ange önskat belopp per avsnitt och betalningsmedel (lämpligast någon form av kortbetalning). Tusen tack på förhand; och här följer länkar till comebackavsnittet.

Acast:
Här!

I-tunes:
Här!

Vanlig webblänk att spara som bokmärke!
Här!

Henrik

Här går ni alltså in och supportar oss:

https://www.patreon.com/user?u=8719853&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=creatorshare2

 

6 KOMMENTARER

  1. Men ni behöver väl inte släcka denna sida?? Stäng av kommentarsfältet så slipper ni moderera den, men låt sidan ligga kvar, det finns mycket läsvärt här!

    Trist att det är texterna som fick stå åt sidan för podden. Många som inte orkar lyssna på poddar tyvärr. 🙁 Men lycka till!

  2. Gomorron!
    Ett förslag: vad sägs om att ni låter oss läsare skriva och skicka in artiklar till er, som ni sedan publicerar 1-2 st per vecka? Ni väljer ut det material som ni tycker är intressant och håller tillräcklig kvalitet. På så sätt skulle sidan leva kvar och vara en mötesplats för travintresserade.
    Mvh
    Henrik

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar