Hej!

Innan denna sida släcks ner för gott kan meddelas att podcasten kommer att återupptas. Och redan så har gjorts. Det blir alltså podd och enbart podd framöver.

Det går numera dessutom att donera/stötta/supporta den. Detta görs via denna länk; sedan är det bara att klicka på stället som den inringade rutan på denna bild visar, och ange önskat belopp per avsnitt och betalningsmedel (lämpligast någon form av kortbetalning). Tusen tack på förhand; och här följer länkar till comebackavsnittet.

Acast:
Här!

I-tunes:
Här!

Vanlig webblänk att spara som bokmärke!
Här!

Henrik

Här går ni alltså in och supportar oss:

https://www.patreon.com/user?u=8719853&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=creatorshare2

 

10 KOMMENTARER

 1. Men ni behöver väl inte släcka denna sida?? Stäng av kommentarsfältet så slipper ni moderera den, men låt sidan ligga kvar, det finns mycket läsvärt här!

  Trist att det är texterna som fick stå åt sidan för podden. Många som inte orkar lyssna på poddar tyvärr. 🙁 Men lycka till!

 2. Gomorron!
  Ett förslag: vad sägs om att ni låter oss läsare skriva och skicka in artiklar till er, som ni sedan publicerar 1-2 st per vecka? Ni väljer ut det material som ni tycker är intressant och håller tillräcklig kvalitet. På så sätt skulle sidan leva kvar och vara en mötesplats för travintresserade.
  Mvh
  Henrik

 3. Helt rätt beslut – lägga ned hemsidan men fortsätta med podden.
  Är bara skandaler som lockar läsare på nätet samt egna inlägg.
  Jag har dessutom alltid tyckt att er podd är lysande lyssning och ni kompletterar varandra på ett fint sätt.

  • För entusiasterna är säkert podden bra, men för den breda massan av spelare och nya inom travet är det knappast intressant. Text är och förblir bästa forumet om man vill nå många och fånga upp de som kanske inte har det stora intresset – än. Text är lättillgängligt och går att snabbt skumma för att se om de innehåller något man är intresserad av, det är omöjligt i en podd varför många helt enkelt avstår från att ens försöka. Ibland måste man försöka tänka lite utanför den egna boxen. Tycker det är sorgligt att denna sida är nedlagd och saknar den mycket. Tittar ändå in här ibland, för hoppet är det sista som överger människan. Mitt intresse för trav sträcker sig dock inte så långt att jag ids spendera 45 minuter på en podd och det känner jag fler som säger. Jag tror det hade varit lättare att få pengar genom hemsidan än genom podden. Men jag kan ha fel förstås.

   Hur som haver önskar jag alla en riktigt god jul och ett gott nytt travår!

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar