Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Solvalla 25 november:

Spikförslag

1 Västerboonthenews (V75-5) har sett smällfin ut på slutet och var tvåa bakom Readly Express näst senast. Senast släppte Söderkvist till Dante Boko och hängde med bra bakom. Nu är distansen mer passande och från spets ska ekipaget räknas med toppchans.

3 Cyber Lane (V75-6) har varit grym på slutet och verkar hålla formen strålande. Senast blev det en billig seger från tät men nu finns risken att fyraåringen måste göra jobbet själv. Kommer Johan om Diamanten från start borde loppet vara över men även från dödens ska det vara fin segerchans då Stig H:s nyförvärv inte var som bäst senast, och verkar märkt av en lång säsong.

Måstestrecken

9 Rolex Bigi (V75-3) trodde vi på senast mot General Bianco, men då kunde han inte hänga med i speedrycket och hästen var en liten besvikelse. Vi ger dock sjuåringen en ny chans och i ett ganska öppet lopp måste han räknas tidigt.

4 Baja Rosa Akema (V75-4) avslutade starkt näst senast och svarade för en enorm prestation senast även om det var mot betydligt enklare motstånd. Ett bra läge nu och med en passande resa dyker loppets ända sto upp i striden.

Bästa skrällbuden

2 Västerbo Exact (V75-1) är riktigt bra de gångar han löper på topp och felfri blir sexåringen att räkna med. 6 Handsome Brad vinner inte lopp på beställning men formen är det inge fel på. Finns på kartan att Jepson placerar fyraåringen i tät och ska då slås.

10 Assault (V75-4) var fin vid segern men inte lika bra senast. Det blir maxad utrustning igen och ekipaget är värd en varning trots utgångsläget.

9 Santiago Kyu (V75-7) borde ha vunnit näst senast för att få överbetyg men ska ändå passas.

Överstreckade

10 Erica (V75-2) är en häst som gör sina bästa lopp med tätkänning och då vi tror att Claes får problem att avancera framåt borde det bli svårt att vinna.

5 Zenit Brick (V75-5) har toppform men Kenneth Haugstad upp är inget plus. Även lite osäkert vart sexåringen hamnar och det ska till mycket tur för att segerstrida.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

EN KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar