Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Bjerke 18 november

Spikförslag

5 Lionel (V75-3) blev allt fel för senast men sjuåringen svarade för en stark prestation. Går framåt med loppet i kroppen och sitter förmodligen tidigt i tät. Väl där borde loppet vara över men den rejäle fuxen kan vinna från samtliga positioner.

3 Love Matters (V75-6) har kommit igång på allvar och lär vara ytterligare framflyttad med senaste loppet innanför västen. Explosive Matters-sonen är favorit att hitta till tät, men även med en ryggresa blir fyraåringen tung att stå emot över upploppet.

Måstestrecken

1 Aileron (V75-2) drog äntligen ett bra utgångsläge och från innerspåret räknar vi med fin spetschans. Väl där borde övriga få problem att rubba honom och det är en tänkbar spik.

10 Seal Kronos (V75-4) har alltid haft grym kapacitet och verkar äntligen ha stabiliserat sig. Läget är inget vidare men ekipaget måste trots det räknas tidigt.

8 Bugatti Brick (V75-7) svarade för en rejäl prestation senast och Goop upp är ett plus. Det borde vara hygglig chans att Björn placerar fyraåringen i tät, och även om det kanske kostar att hitta dit kan det hålla hela vägen.

Bästa skrällbuden

5 Trinity Lux (V75-2) är en läcker häst och det borde kunna vara dags att sätta pricken över i:t om Wilhelm får till det taktiska.

2 Photo Lavec (V75-5) öppnade sämre än vanligt senast men borde ha hygglig chans att ta sig förbi storfavoriten från start. Sedan kan det hålla hela vägen över den korta distansen.

10 Udessa Degli Dei (V75-7) var tempogynnad senast men svarade för en stark prestation. Det kan bli tempo på loppet även denna gång och fyraåringen räknas tidigt.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kronor här!


LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar