Björn "Bernie" Norén avslutar idag sin gästvecka med att utnämna den här hästen till Resolves arvtagare.

Hej alla en sista gång.

Detta blir min sista blogg här på trottosport. Hoppas ni gillat det jag skrivit och bilderna. Måste tycka att denna idé som Henrik och Lennart gjort med en gästbloggare i en vecka varit jätte bra. Jag själv har alltid kollat in alla bloggare före mig.

Ja, nu ska jag berätta om gårdagen vilken började väldigt bra med att jag åkte till Åke Svanstedts gård Legend Farm vid 7,45 på morgonen. Det var lite kyligt men solen började värma på. Gården såg väldigt bra ut då det är väldigt bra ordning på allt.

Bytte om och gick för att köra första hästen Credit Winner-hingsten Wu Inner som vi äger ihop med Tristans Sjöbergs mamma Åsa. Han travade på så fint.

Wu Inner.

Sedan körde jag power i Muscle Hill-hingsten I Am Toronto som vi äger ihop med Srf Stable. En riktigt glänsare.

I Am Toronto.

Tredje hästen ut var en riktigt fin Father Patrick-hingst vid namn Apocalypse som vi äger ihop med Jeff Gural. Den hästen blev min favorit för dagen.

Apocalypse.

Nästa häst ut var Trixton-hingsten Sheena’s Boy. Väldigt lätt travande och mycket fin. Vi äger honom ihop med Srf Stable.

Gangnamn Style K.

Sist ut var vår egen uppfödde Gangnam Style K. efter Love You som är uppfödd i Sverige men vi skickade över honom hit i april till Kentuckiana i Lexington som har alla våra fölston och föl här i USA. Den här sommaren har gjort honom gott då han har vuxit till sig fint. Han travade på mycket bra och blir intressant att följa.

Så vi kan samma fatta att jag var lika nöjd som jag hade hoppas på. Ska bli roligt att komma tillbaka i mars och köra dom igen. Sedan blev kaffe och prat om lite minnen. Åke är väldigt roligt när drar igång alla historier han har på laget.

Sedan kollade vi in alla fina hästar som Åke Svansedt har och jag tror han en arvtagare till Resolve i Yes Mickey.

White Bliss hälsade också på sitt sätt.

Sedan bar det av och kolla vår fina bild på en Muscle Masshingst hos Marcus Melander. Massive Volo heter han. Tyvärr vart det ingen körning då han hade lite feber. Men gud vilken fin häst han är.

Hälsade samtidigt på min vän Lucas Wallin som hyr boxar på Marcus gård. Alltid lika roligt att snacka lite skit med honom. Sedan efter sen lunch och lite shopping så åkte jag till City of Brotherly Love Philadelphia och kollade på Flyers. Bra match med många målchanser, tyvärr avgick Wild med 1-0-vinst. Inte bra för en dålig förlorare som mig.

Fick sura lite i bilen hem men gick det över snart. Just nu kollar jag Breeders´ Crown- finalerna i Sverige och snart på väg hem till Sverige och tillbaka till vardagen.

Jag hoppas ni har njutit av min blogg och ni får gärna höra av er i framtiden för att prata lite eller om ni vill ha hjälp med något. Då jag är lätt att hitta på olika sociala medier. Tack och ha en underbar dag och njut av livet. Vi lever bara en gång.

Med vänlig hälsning, Björn.

Här kan du hitta alla gästredaktörer.

6 KOMMENTARER

 1. Tack för en intressant vecka Bernie – du är en perfekt mix av svensk och amerikansk travkultur: ”Schlätta international”.

 2. Bilen är en Ford GT 40.
  Historien bakom den kan du inte Bernie så jag berättar den istället:)
  På 60-talet så var Ford på väg att köpa upp Ferarri. Faktiskt så var det nästan klart när Enzo själv backade ur affären.
  I ren frustration/ilska så säger då Ford att:
  ”Då bygger vi en egen sportbil som är bättre än Ferrari”
  Sagt o gjort. Bilen döptes till GT 40.
  Med den bilen så vann Ford LE MANS 4 år på raken och slog därmed Ferrari. Precis som lovat!
  Bilen på bilden är en kopia/replica som Ford byggde och sålde på 2000-talet.
  Bilarna som byggdes på 60-talet var inte många till antalet och har blivit nästan omöjliga att få köpa. Krävs en stor plånbok.
  Lite kuriosa, 40 i namnet står för 40inch (tum). så hög var bilen från marken till taket

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar