Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Sundbyholm 11 november:

Spikförslag

11 Very Kronos (V75-2) har svårt att hålla reda på benen, men kapaciteten är det inget fel på. Bakspår borde bädda för en felfri avgång och treåringen slipper möta kulltopparna denna gång. Ready Cash-sonen tävlar lite mot sig själv och även med galopprisken inräknad känns ekipaget spelvärd.

3 Lass Revenue (V75-7) blir en av de fräckare spikarna på länge med endast 4% av insatserna i skrivande stund. Det brukar vara tufft för treåringar på V75, men loppet håller ingen högre klass. Revenue-sonen var med i finalfältet av Svenskt Travkriterium näst senast och galopperade 200 kvar med hyggliga pengar på gaffeln. Ulf Ohlsson upp är ett stort plus och det ser dessutom upplagt ut för tät. Väl där tror vi att valacken har fin chans att spåra hela vägen över den korta distansen!

Måstestrecken

6 Springover (V75-1) är klar spetsfavorit och blir sedan svårslagen. Kan vinna även bakifrån och är loppets klara förstastreck.

4 Charrua Forlan (V75-3) svarar oftast för rejäla prestationer även om han inte radar segrar. Spets finns inom räckhåll och skulle sjuåringen hitta dit är segerchansen god.

5 Hållihop (V75-5) är normalt lite för orutinerad för att ta hem ett V75-lopp, men hästen är riktigt läcker. Carl Johan Jepson upp är ett ruskigt kuskplus och fyraåringen måste tas på allvar.

Bästa skrällbuden

7 Bottnas Commandeur (V75-1) är högkapabel och kan utmana om segern på en bra dag.

10 Namit Southwind (V75-4) har avslutat rejält i två raka starter över kort distans. 2140 är mer passande och i ett öppet lopp är hästen tidig med duktige Oskar J Andersson i jollen.

2 Doyoucash In (V75-5) har hållit storstilat efter tunga löpningar på slutet och lottats till ett perfekt utgångsläge. Med en snällare resa nu blir femåringen livsfarlig.

12 Erik Sting (V75-6) är grymt kapabel och flög fram senast i årsdebuten. Självklart är det inte bara att runda ett fält på V75, men procenten är väldigt lockande. Även 11 Staro Ivy League är spännande till 1%. Vi har jagat honom och med rätt resa kan det vara dags.

Överstreckade

2 Cab Hornline (V75-1) har haft problem att ta sig iväg från liknande lägen och får svårt att hitta till sin favoritposition ledning.

6 Rolex Broline (V75-5) har inte visat någon form på slutet och gör sina bästa lopp i tät. Borde inte hitta dit och seger känns långsökt.

10 Obi Degato (V75-6) var rejäl senast men nu åker troligtvis skorna på. Läget lämnar mycket att önska och vi blir förvånade om ekipaget dyker upp i striden.

V75-system

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar