Hej!

Igår visade Muscle Hill åter igen sin styrka som avelshingst när det såldes den dyraste livstidsbetäckningen för 1,5 miljoner kr. Då kan ni räkna ut värdet på honom eftersom hingsten är uppdelad i 120 andelar.

Lite senare såldes Dynamite Dame dräktigt med Muscle Hill för lite mer än 1,1 miljoner kr.

Hanover frysbränner ett stort nummer på sina ston. Inte så konstigt när du har över 400 ston måste ju veta vem som är vem.

Det såldes ett jättefint sto (årsföl) efter Sebastian K. igår. Köpare var Anthony Macdonald och han driver det enda andelsstallet over here. Det heter thestable.ca och man kan köpa så lite som en procent i en häst.

Hanover visade sin styrka igår och köpte alla tre Explosive Matters livsbetäkningsrätter som var till salu. De såldes för 334.000kr styck.

Idag blir (fredag) skall tävlingshästar säljas och det är en bra marknad, det går alltid att hitta någon bra häst. Man måste bara göra sin läxa och gå igenom dom bra och veta vilken tränare man kan köpa av.

Ni kanske undrar över hur matchen gick?
Jodå,  Flyers vann med 3-1 och det var en grymt bra match. Så skönt att va tillbaka där och kolla hockey live.
Som tur var tog Paul med mig tillbaka till Harrisburg igår kväll trots att hans lag Blackhawks förlorade.

Så ni kommer veta vad jag har för tröja idag…
Go go Flyers!

Ska visst bli nära noll grader i morgon och då ska jag åka till Åke Svanstedt och köra våra hästar som jag köpte i Lexington.

Så vi höres i mörra!

Bernie 

 

 

4 KOMMENTARER

  1. Kanske svårt att fixa men om möjligt skulle det vara önskvärt att man kan klicka på bilderna för att få se dem i större format.

  2. Ragge
    spara bilden på disken så har du den sparad för framtiden och kan zooma upp ganska rejält
    (klicka på bilden högerklicka)

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar