25 gånger på Carat Williams i Prix d´Amerique.

Jag tycker det är lockande. I synnerhet eftersom tränaren Sébastien Guarato har sagt att Carat Williams är den som möjligen kan utmana stallkamraten Bold Eagle. Dessutom gillar jag verkligen Carat Williams.

25 gånger alltså. Klappat och klart. En femhundring kan det väl vara värt. Tycker jag alltså. Det tycker dock inte spelbolaget bet365 som anser att jag kan nöja mig med att spela fyrahundratolv kronor och 50 öre. Samtidigt som jag hänvisades till en trader.

Efter några sekunders funderande kom traderns besked. Att min ”begärda extrainsats” fått avslag.

Kanske sparade jag därmed drygt 87 spänn, eller också tappade jag en slant.

Samtidigt blev jag lite upprymd över ett det stora spelbolagets häpnadsväckande agerande.

Ser förresten att samma spelbolag ger 50 gånger på Uncle Lasse!

Det gör denna förmiddag ännu muntrare.

LP

9 KOMMENTARER

 1. Tyvärr tillåter bara Bet365 spelare som förlorar sina pengar. Jag blev snabbt ”portad” och får inte igenom några spel längre… Så jag rekommenderar alla som håller på med trav att inte gynna dem, spela hellre på ATG!

  • Även jag fick mitt konto stängt sedan jag gått med hyfsad vinst under en vecka. När jag kontaktade dem och undrade över anledningen svarade dom att de inte behövde förklara det för mig. Seriöst…

 2. Det är ett bluff och båg företag. Så länge man bränner är man välkommen – annars inte. Framtiden heter Spelbörs. Du spelar mot andra spelare direkt, huset tar en viss procent av vinnaren. Oddset står fast så klart. Finns absolut inget värre än när ett odds störtdyker en minut efter start, fy fan. Just nu har Betfair inte mycket spelbörs på travet vad jag kan se, men när det gäller fotboll inga problem. Cash Out dessutom, överlägset koncept det med även om Bet365 erbjuder detsamma. Men spelbörs kommer dominera marknaden om några år, helt säkert.

 3. Ruggigt jyst tugg grabbar.
  Tack för dennna tid.

  Hälsningar
  Den alltid lika ödmjuke Bosse Vojlock, gift med Blofattiga Berit

 4. Jag tycker det är kanon med spellimit…journalist-Lennart hade garanterat haft ett kritiskt blogginlägg här om det hade varit motsatsen och någon stackare hade skuldsatt sig pga spel, inte Legolas, på Bet365. Det är inte lätt att tillfredsställa Lennart och Henrik.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar