Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Bergsåker 4 november:

Spikförslag

4 Michelangelo Ås (V75-5) kommer till start med två raka galopper men är egentligen inte så osäker som raden ger sken av. Självklart kan det bli en ny startbrasa om det skulle krävas full laddning från start, men Robert Bergh verkar redan vara lite inne på att han inte kommer förbi med värsta spetshotet 5 Angle of Attack. Det borde därför kunna bli en lugnare inledning än vad många spekulerar i. Så länge Michelangelo Ås håller sig på benen borde det vara toppchans att leda runt om.

Måstestrecken

1 Bryssel (V75-1) är en kapabel häst som lottats till ett perfekt utgångsläge. Borde ha bra chans att leda runt om för Björn Goop även om formen är ett litet frågetecken.

1 Global Trackmaster (V75-2) besitter fina fartresurser och håller fyraåringen ordning på benen är det nog så enkelt att han vinner. Men innerspår och galopprisk gör ändå att vi vill gardera.

4 Gustav E. (V75-3) är bäst i den främre träffen, men vi räknar med att Svensson drar i högertömmen direkt. Sedan blir det avancemang mot antingen tät eller dödens. Skulle sexåringen hitta hela vägen till tät är det nog över men han tål även dödens.

2 So Gå Ikaros (V75-7) har sett läcker ut och vunnit åkandes båda gångerna på slutet. Drog ett perfekt utgångsläge och med rätt resa blir femåringen mycket svår att stå emot.

Bästa skrällbuden

4 My Gifted My (V75-2) borde ta hand om spets och det låter positivt från stallet. Kan leda runt om eller eventuellt få en fin resa i rygg på ledaren.

11 Närby Panik (V75-3) har grym fart de gånger han väljer att sköta sig, och Peter Eriksson har vunnit V75 med hästen tidigare. Tål grovjobb och löser det sig från bakspåret blir Järvsöviking-sonen inte lätt att stå emot.

Foto: www.axevalla.se

6 Pastell Tilly (V75-4) har visat fin form och från springspår kan det bära av till front. Peter G låter sugen att köra sin springare där och vi blir inte förvånade om Love You-dottern spårar runt om.

7 Digital Ink (V75-6) var fin i debuten för Bergh, men senast blev det helt fel då åttaåringen blev het utvändigt om ledaren. Löser det sig bättre nu räknar vi med att ekipaget är med och gör upp om segern.

Överstreckade

6 Lome Annar (V75-3) har tagit två raka segrar i lättare gäng, men borde få problem när han stöter på tuffare motstånd.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

EN KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar