Det är dags för en superduell på V75 på Rekatochklart. Micael ”ingen minns en fegis” Broberg mot Rekatochklarts egen travexpert DrTrav!

Micael Broberg, den framgångsrike amatörtränaren bakom elithästen Spitcam Jubb, har snabbt blivit en av trav-Sveriges mest uppskattade och omtyckta profiler. Han går dock inte hem i alla läger och förra veckan retade Micael upp några av Sveriges ledande tipsexperter då han tyckte att de var för dåliga och kunde ”gå och gräva ner sig” efter Spitcam Jubbs seger på Solvalla.

Micael fortsatte sedan att reta upp tipsexperterna genom att påstå att allt som krävs för att bli en tipsexpert är ha en kortlek, Yatzy, Harry Boy och en prenumeration av Scooby Doo i sociala medier.

– Så är det. Men självklart behövs det även en stor portion humor och tur, säger Micael Broberg.

Där andra ser problem och gnäller ser vi på Rekatochklart i stället möjligheter. Vi har därför bjudit in Micael till en duell där han får chansen att utmana vår travexpert Henrik Hilmersson, även kallad DrTrav. Reglerna är enkla, båda tippar varsitt system inför V75 på Bergsåker på lördag. Maxinsats 1000 kr.

Om Micael vill bevisa sig mot en riktig tipsexpert så får han nu chansen! Vad passar bättre än att utmana travexperten på Rekatochklart? En sajt som så sent som förra veckan och som enda enskilda svenska sajt nominerades och fick pris som en av världens bästa spelinformations-sajter på spelbranschens Oscarsgala EGR Awards i London. Upp till bevis Micael!

En extra krydda inför den här V75-omgången är att Micaels egen stjärna Spitcam Jubb startar i V75-6 Gulddivisionen. Tyvärr lottades Spitcam till sämsta tänkbara läge och möter bl a världsstjärnan Nuncio. Vi frågade både Micael och DrTrav vad de tror om Spitcams vinstchans från spår 12.

– Spitcam var kanonfin i onsdagens finslipande jobb och visade för mig att han håller toppform. Läget är dåligt men då Melander säger att Nuncio bara har 70-procentig form så tror jag att vi slår Nuncio från alla positioner. En toppchans och jag spikar Spitcam, säger Micael.

Åsikterna går dock helt isär då DrTrav tror att Spitcam Jubb är chanslös…

– Tyvärr förlorade Spitcam loppet redan i spårlottningen. Han var väldigt fin och såg formstark ut senast men från sämsta läget mot tuffare motstånd krävs det ett mirakel. Spitcam borde vara chanslös, säger DrTrav.

Micael Brobergs V75-system:

V75-1: 1,5,9

V75-2: 1,9,11

V75-3: 3,4,6,11,12,13

V75-4: 2,3,6,8,15

V75-5: 4 Michelangelo Ås

V75-6: 12 Spitcam Jubb

V75-7: 1,2,3,4,5,6,10
1890 rader = 945 kr

 

DrTravs V75-system:

V75-1: 1,2,3,4,5,7,8,9,10,11

V75-2: 1,5,6,8,9

V75-3: 4,6

V75-4: 8 Izzy

V75-5: 4,5,7,10

V75-6: 4 Tobin Kronos

V75-7: 2,3,5,6,11

2000 rader = 1000 kr

Rekatochklart.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 KOMMENTARER

  1. Haha, vilken sköning han är, Micael Broberg. Han är sån uppfriskande fläkt, men precis som med tipsexperterna får man ta det han säger med en stor nypa salt.

    Det skulle vara intressant med lite statistik på de där ”experterna”. Borde f-n finnas en gräns de måste uppnå för att få titulera sig som expert.

  2. Jo han är en frisk fläkt! Men som travtränare? Har han långt till ex Melander, spelar inte själv så mycket men till all som frågade mig så var Nuncio stenklar!

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar