Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Jägersro 28 oktober:

Spikförslag

5 Platon Face (V75-1) var rejäl senast, som alltid när han fungerar. Det gäller mest för Adrian att få runt honom felfritt, även om det inte alltid är den lättaste uppgiften. Men hästen ser knappt ut att bli favorit och spelvärdet finns där trots galopprisken.

3 Dante Boko (V75-7) var åter i Sverige senast och gick bra i ett lopp som vanns av Readly Express. Borde inte vara sämre med loppet i kroppen och det ser upplagt ut för tät. Vi ser sedan inte vem som ska trycka upp tempot och det måste vara toppchans att sjuåringen spårar runt om.

Låset

2 Pharaon Face (V75-5) borde ta hand om ledningen och sedan få bestämma. Det är fin chans att Raja Mirchi-sonen kutar undan över upploppet men vi kan inte släppa 8 Te Quiero Grif (V75-5) som såg grymt läcker ut senast. Två strykningar gynnar hans chanser att hitta ner i banan och med rätt resa kan det bara smälla till över upploppet.

Måstestrecken

3 Run Ceasar Run (V75-2) är en spetshäst som borde ha hygglig chans att hitta till sin favoritposition. Väl där leder ekipaget länge över den korta distansen.

9 Kahleesi (V75-4) har toppform och att hon körs av Oskar J gör inte saken sämre. De brukar kunna gå lite för fort i täten i lärlingslopp och då blir ekipaget tungt att stå emot till slut.

Bästa skrällbuden

2 Sobel Jocke (V75-2) blir rejält kuskförstärkt med Erik Adielsson och kan öppna vasst. Oavsett spets eller rygg ledaren blir sexåringen farlig.

4 Quite Wish (V75-3) är vår knappa spetsfavorit. Där trivs hästen bra och kommer favoriten bort kan det hålla hela vägen.

10 Rolex Bigi (V75-6) är en rejäl avslutare och skulle sjuåringen få smyga med i rygg på favoriten blir vi inte förvånade om han stegar förbi över upploppet.

Överstreckade

8 Sambuca Knight (V75-1) är bäst i tät och borde få problem att hitta dit. Ser nästan ut att bli favorit vilket känns helt fel.

1 Batman Godiva (V75-2) är inte stabil och det låter som att Lövgren bara vill ha iväg sin herre felfritt. Då borde det kunna bli strul och dessutom är hästen enda treåringen i loppet.

5 Silver Annie (V75-5) har formen på topp och blev lite av en draghäst senast på V75 med Söderkvist upp. Nu är det återigen Robert Andersson som kör och vi fattar ingenting att ekipaget blir andrahandare.

Systemet

Köp din andel här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar