Nuncio_Melander_Stefan_pris Bild fšr fri publ.tom 150812

Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång 21 oktober Örebro:

Spikförslag

1 Nuncio (V75-5) såg grymt läcker ut i comebacken och det var underbart kul att se. Nu möter fenomenet ett ganska klent guldgäng och det ska nog till något konstigt för att han ska lägga.

6 Linus Boy (V75-7) gynnas av den invändiga strykningen och är loppets klara spetsfavorit. Formen är på topp och med Goop upp blir ekipaget väldigt svårpasserat.

Måstestrecken

6 Mack Dragan (V75-1) ser det ut att kunna bli en klassisk spets och slut för i ett ganska dåligt V75-lopp.

10 Bula Bula Am (V75-2) var grym näst senast och inte så dålig senast heller med dojor på. Skorna åker av igen och går det för sakta framme i täten räknar vi med ett tidigt avancemang av Oskar. Skulle det bli körning blir sexåringen istället tung att stå emot under slutvarvet.

9 Tellmeastory (V75-3) var rejäl senast då han plockade ner Rigel Face. I ett öppet lopp är femåringen det knappa förstastrecket.

3 Activated (V75-4) är en mycket fin treåring som imponerat. Det är tuffare emot men ännu har vi inte sett botten i henne och att Goop kör känns stabilt.

9 Wingait Erik (V75-6) avslutade starkt senast och möter lämpligt motstånd, särskilt då favoriten lottades till spår längst ut på vingen.

Bästa skrällbuden

6 Highspirit (V75-3) orkade inte hela vägen i tät senast, men då var det bakskor på. Nu blir det optimal balans och vi blir inte förvånade om nioåringen får revansch.

10 Ajabaja (V75-4) var inte fräsch i debuten men desto bättre senast. Lottades till ett trist läge men hästen är inte sämre än någon annan.

11 M.C.C.Orlando (V75-6) sköt till bra när luckan kom senast och får inte nonchaleras om det skulle lösa sig.

Överstreckad

8 Springover (V75-7) drog ett tråkigt utgångsläge och bakskorna sitter förmodligen fortsatt på. Mot tufft motstånd blir det svårt att segerstrida.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar