Anders Malmrot är på väg att ta över efter Markus Myron som sportchef på Solvalla. Det avslöjade travronden.se tidigare idag.

Läs också: Malmrot ny sportchef på Solvalla.

Detta bekräftas av flera av varandra oberoende källor som är väl insatta i vad som händer på Solvalla.

Östersundbördige Malmrot har gjort en klassresa från att vara tipsgubbe på Dagens Spel och där också expert i webb-tv-program som gjordes på uppdrag åt ATG, via Travtjänsten till populär expert i Kanal 75:s olika program.

Nu tar alltså Malmrot ytterligare ett steg i karriären och blir sportchef på landets största travbana.

Anders Malmrot har inte gått att nå men det är ingen djärv gissnig att han säger: ”Det här är ett drömjobb”.

Markus Myron blev sportchef på Solvalla för tre år sedan då han värvades från Svensk Travsport. Vad Myron skall göra framöver är ännu inte känt med enligt flera uppgifter kommer han att stanna kvar på Solvalla, i en annan roll.

Enligt travronden.se kommer Malmrot att tillträda sin nya tjänst vid kommande årsskifte.

Till sist: Så här skrev Markus Myron på twitter för några dagar sedan:

LP

 

5 KOMMENTARER

  1. Bara att lyckönska en kille som jag inte känner men som verkar vara en sympatisk person, låt vara att han ”inte stuckit ut i rutan” på Nybrinkskt vis.
    Kanske fler ”profiler” som söker sig från studion inför en osäker framtid när licenserna skall fördelas, där ATG konkurrensutsätts och kanske går mot en uppstyckning/försäljning? Svårt att tro att ATG kan fortsätta upprätthålla TV-servicen för spelbolag som kanske inte är villiga att betala för kalaset…

  2. Spekulerar bara men då Anders verkar vara en person med integritet och en sportens man så kan jag förstå om han haft det tufft på slutet. Då han tvingats försvara/marknadsföra den ena galenskapen efter den andra i sändningarna. Gissar att det sliter en del då man egentligen tycker tvärtom och sedan även kritiseras för det.

    Blir säkert en grym sportchef!

  3. Allt är bättre än Myron som på tre år lyckats rusta ner Solvalla till en kaninbana. Kraftlös.

    AM är väl i första hand en tipster, och en mycket bra sådan, hur han ska hantera Solvalla vet vi väl inte. Men förhoppningsvis samlar han det fantastiska gardet av tränare och kuskar och hästägare alla andra och återtar platsen som Travsveriges Nationalarena. Prio nummer ett.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar