Tack vare ett lysande jobb av On Track Piratens skötare Lina Pergenius fick trottosports läsare en unik inblick i vad som hände bakom kullissserna under VM-veckan på Yonkers Raceway.

Med sina texter och bilder bidrog Lina till att många kände sig delaktiga.

Och Lina hyllas för sitt inhopp som Gästredaktör. Både i kommentarerna här på trottosport och i sociala medier.

Klaus Koch tillhör dom som berömmer Lina. Koch är ju i högsta grad inblandad i VM-loppet som promotor för de europeiska hästarna. Klaus tycker att Lina är en travambassadör i världsklass och att Lina gjort jobbet mycket enklare för honom.

Här är fler röster:

Och här är några av Linas egna bilder från VM-veckan:

Till sist: Den här veckan tar vi en paus med våra gästredaktör men på måndag är det dags igen. Då vänds blickarna mot Frankrike.

LP

Läs också: Linas alla rapporter från USA.

2 KOMMENTARER

  1. Bara instämma här. Var en fröjd o läsa o ta del av . Nästan så man önskat en fortsättning med samma inblandade karaktärer men vi får väl vänta ett år till när Twister Bi vinner igen så vi får följa Jerry Riordans o övrigas eskapader igen. Jerry verkar vara en go kille som man säger i götet!

  2. Kan bara instämma i berömmen, kanonbra! Och om det nu ska tas paus med gästbloggarna kanske det är läge för ett avslutande inlägg från Lina? Man vill gärna veta hur det gick med hemresan och hur det står till med både folk och fä.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar