Sofia Aronsson sitter i sadeln på ett av singelstrecken denna omgång.

Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Åby 14 oktober:

Spikförslag

4 Nantucket (V75-2) drogs med en halsinfektion senast men rapporteras träna mycket bra inför denna start. 11-åringen har varit montékung en längre tid och vi ser inget som skulle tala emot att han fortsatt får behålla sin krona. Det borde bära av till tät och hästen är omgångens bästa speldrag!

1 Readly Express (V75-6) är ett monster som möter passande motstånd. Vinner oavsett löpningsförlopp, bara att vända blad.

Låset

3 Masterglide (V75-5) borde kunna hitta till tät utan att det kostar allt för mycket och är sedan hästen att slå. Vi dubblar med roliga 4 Rambo Rivner som skrällvunnit två gånger på V75 men ändå inte verkar tas på allvar. Hästen behöver en smygresa för att komma till sin rätta, men med det stora kuskpluset borde det kunna lösa sig.

Måstestrecken

1 Nancy America (V75-3) var riktigt fin senast efter vila och lottades till ett perfekt utgångsläge. Sexåringen är klar spetsfavorit och blir där svårslagen, men annars finns ju alltid open stretch.

2 Cab Hornline (V75-7) är en ruggig spetshäst som sällan förlorar från sin favoritposition. Sexåringen är favorit att hitta dit och därmed loppets klara förstastreck.

Bästa skrällbuden

3 Silver Annie (V75-1) har toppform, snabb ut och blir rejält kuskförstärkt.

3 Super Ariel (V75-3) återkommer från Frankrike och får på sig en jänkarvagn. Åttaåringen brukar duga bra i stolopp och ska bli intressant att få se i Sverige igen.

7 Iris Palema (V75-4) var rejäl efter en tung resa senast och formen är på topp. Det borde vara hygglig chans att hitta till tät men även bakifrån måste hon tas på allvar.

Överstreckade

7 Qahar Q.C. (V75-1) är bara stark och har lätt att galoppera. Möter även tuffa hästar och från läget borde det bli svårt att segerstrida, även felfri.

7 Candor Hall (V75-2) var fin vid segern senast men fick det serverat i högt tempo. Stöter på tuffare motstånd och procenten är i överkant.

5 Gravity Falls (V75-5) har dragits med motivationsproblem hela karriären och det går inte att tro på Muscle Hill-sonen innan han visar bättring.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar