Hej!

Vi går numera på helspänn på väg upp till stallet på mornarna efter traumat häromdagen. När vi ser en bil stannar vi upp och pustar ut när vi ser att det inte är Jerry.

Idag har jag och Piraten bara varit ute och lufsat runt i sadeln. Jag är ingen ridtjej så det blir mest bara att mysa. Eller ja Piraten rider väl dressyr med mig. Han är ju bra på det mesta. Hans förra skötare Maja red mycket dressyr så han kan det där. Han lär mig vidare kan man säga.

Det har diskuteras rätt mycket om startmomentet på lördag. Det kommer troligtvis bli en rejäl körning. Jag har frågat Erwin hur snabb Dreammoko är från start och han säger ”really really fast”. Jag har svårt att tror det. Till och från banan hamnar de alltid på efterkälke. De går där bak och filosoferar, de verkar vara sådana typer båda två.

En som är nöjd med Dreammoko och Erwins långsamma fart är våran korta vakt. I början gick hon alltid längst fram. Men för varje dag som går hamnar hon längre och längre bak. Hon brukar tjoa och stimma av vi ska ta det långsammare där framme, och sedan kommer hon springandes efter oss. Idag hade det gått så långt att vakterna tog golfbilen framför oss!

Vi har inte så många bekymmer om dagarna. Så länge hästarna mår bra så mår vi bra. Men rätt jobbigt börjar det bli med Martinas skosnören. Det börjar bli till en vana att vi ska stanna och vänta på henne. Även fast hon har ett par sketchers… Det har också blivit till en grej att alla ska ha sketchers. Alla förutom jag och Erwin. Tror vi också ska köpa ett par! Kanske blir Erwin snabbare då? Ni som vet dessa skor förstår nog grejen. Barfota effekt? På tal om det vet jag faktiskt inte om Dreammoko går barafota i loppet. Det kanske är då han blir startsnabb. Barfota på Dreammoko och sketchers på Erwin, då borde inte Oasis kunna ta en längd!

På kvällen var vi till Manhattan med middag och sedan en musikal. Idag fick vi faktiskt duscha innan, en hel halvtimme hade vi på oss. Nu var vi på topp. Jag satt med Piratens ägare. Det var mycket trevligt. Med John i spetsen känns det tryggt, det kan ju annars lätt spåra ur. Haha skämt åsido. Roliga är de och det går inte att få det tråkigt med dem i sällskapet. Imorgon blir det också en kväll med dem och jag hoppas att Hans hinner komma också!

På musikalen hamnade jag med min nya kompis Erwin! Roligt att se en musikal, det hade jag aldrig gjort tidigare. Kanske inget jag kommer fortsätta med men helt klart ett minne för livet.

Måste avsluta med ett litet bus mot Jerry (klicka på länken ”Video” nedan). Så här i efterhand ångrar jag mig att vi inte väntade till det till den sista dagen. Nu har han hela veckan på sig att ge igen, men jag är beredd! Det är ett milt bus, bara väldigt mycket salt och peppar i hans kaffelatte. Men jag tror faktiskt att han är den första som kallat mig bitch, vet inte om det är bra eller dåligt.

Lina

Video

5 KOMMENTARER

  1. Amerikanerna verkar ta väl hand om er – trevligt att läsa att ni slipper sitta i stallet och lida av ökenfeber mellan plikterna. Hoppas Solvalla är lika omtänksamma mot skötarna av Elitloppshästarna!

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar