Då fortsätter jag dag två och jag vill börja med att berätta om min beundran för våra hästar. I alla de olika situationer de befinner sig i, som under transport, flygning och att komma till ett nytt stall. De är då alla lika coola och uppträder som de inte gjort något annat. Här en bild på Piraten och Oasis innan flygresan.

Varje morgon vid 06 går vi tillsammans från hotellet upp till stallet. Fodrar hästarna och går tillbaka för att äta frukost. Jag gillar gemenskapen vi har. Påminner lite om jourveckorna på Wången med gemensam frukost på Wärdshuset.

Nu har jag bytt ut Wärdshuset i Alsen mot ett hotell i New York. Undantaget var i morse när vi precis skulle gå över vägen vid hotellet kommer en bil i full fart emot oss. Stefan skriker något i form av; vilken jävla idiot och vi springer allt vi kan över vägen. Bilen stannar och Jerry öppnar dörren. Vi skrattade hela vägen till stallet och Jerry kommer fortsätta skratta hela dagen. Han är en rolig prick.

Fyra världsstjärnor efter körning. Alla tränar så klart olika men alla verkar nöjda med sina hästar och alla har tagit resan bra. Piraten känns smidig och fin som han brukar.


Martina och Stefan är här för tredje året i rad och jag kallar dem för våra reseledare. Skönt att ha dem med tycker jag.

Jerry dök upp i stallet med Dunkin Donuts. Stefans kommentar var något i form av; Jerry is the god! Den lilla frasen förklarar hur Donutsen smakar! Jerry har för övrigt skakat hand med mig på att han ska följa med ut och springa någon dag. Vi får se om han håller vad han lovat…

Oasis har med sig sin privata massör Anna. Bilden (ovan) får tala för sig själv, jag tror han tycker det är skönt..

 

Även igår kväll fick vi god mat och dryck. Idag är en viktig dag då det är spårlottning. Piraten har inte haft någon tur i lottningen de andra två åren så idag hoppas jag att det vänder…

 

Vi håller tummarna och återkommer imorgon. Ha det fint!

Lina

Här är mer från Lina och övriga gästredaktörer

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar