Inte överens om schemat...

Hej.

Nu kommer sista inlägget för den här gången o jag får tacka Persson och Ingvarsson för att jag fick chansen. Hästarna har levererat helt okej under veckan o det har blivit ett par
segrar och kommande vecka har vi nog ytterligare ett par; så följ oss för nästa vinnare från stallet.

Det inlägg med mest positiva tillrop under de här dagarna blev det där jag förklarar mitt emellanåt omogna beteende då Magnus blev busringd till… Det med mest diskussion kring blev den med lite travpolitik inblandat. Måste ändå säga att lite konstigt ta del av reaktioner i stil med: ”Tänk om Messi skulle stå i gången mot arenan o vägra gå ut för att matchen börjar 20 i stället för 18…”.

Jag tror liksom inte att Messi ska transporteras säg mellan 15-60 mil av nån privatchaufför som dessutom ska skruva på nya dubbar i skorna innan sängdags o kolla så att Messi rest bra o äter o dricker när han kommit hem… De två timmarna kan vara värdefulla en lördagkväll, när vi kanske dessutom har tävlat under två-tre luncher och tre-fyra kvällar innan dess, under veckan som gått. Jaja. Jag vet även att vi valt yrket själva. Men ALLA ska veta att vi inte har bestämt tävlingsschemat själva… Då hade det med hundraprocentig garanti sett annorlunda ut.

Nu vet ni förhoppningsvis lite mer om mig och om stallet och är ni nyfikna på att kolla på gamla gården eller för all del nya gården, som tyvärr inte är riktigt klar än, eller vår grymma sandbana eller för den delen härliga rakbanan i skogen så är ni varmt välkomna!

Väl mött på en travbana nånstans i Sverige eller varför inte på min hemmaplan Axevalla där vi kan bjuda på en fika i hästägarstugan precis nära banan i sista sväng! Ha de Gött!

Mvh Uffe

2 KOMMENTARER

  1. Tack för en trevlig vecka och ditt inlägg i debatten om V75. Att en del människor inte kan tänka längre än nästippen och egna V75-kupongen får man nog räkna med. Jag önskar att ni aktiva tar tjuren vid hornen och visar i handling att starttiden för V75 inte är bra. Önskar att ni kunde enas i en gemensam aktion, likt den på Jägersro, där aktiva och hästägare enas om att inte anmäla hästar till V75 ett visst datum. Och om det behövs fler gånger. Tills någon lyssnar.

    Och detta får mig osökt att tänka på det möte som skulle ske efter Jägersros protest gällande V86. Vad sades på det mötet? Har jag missat något? Upplys mig gärna. Jag läser inte överallt…

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar