ATG söker med ljus och lykta efter miljonvinnaren från Gävle. Inte bara för att Hans G Lindskog skall kunna åka dit med gräddtårta och glada tillrop. Troligen mer för att vinnaren skulle kunna bli det perfekta PR-ansiktet för den stukade spelformen Top7.

Tydligen så spelade vinnaren för 24 kronor och kan nu hämta ut nästan två och en halv miljon kronor.

Eftersom vinnaren inte har hört av sig har ATG gått ut med en efterlysning.  Igår fick jag ett mejl där jag uppmanades att leta i plånboken, väskan eller jackfickorna. ”Kanske är det jag som är vinnaren”.

 

Dessvärre måste jag säga: tyvärr. Dels för att jag inte har någon plånbok, dels för att det var länge sedan jag besökte Gävle. Men framförallt för att jag spelar inte Top7.

I en intervju i Expressen säger Hans G Lindskog att han orolig för att vinnaren inte vet att det finns nästan 2,5 miljoner kronor reserverade. Att han, eller hon, helt enkelt inte vet ”vad det är frågan om”.

Enligt Expressen vill Hans G själv åka upp till Gävle för att leta efter vinnaren:

– Min uppfattning är att den här storyn är så jävla bra att vi bör åka till Gävle.

Så om ni i Gävle ser någon Sherlock Holmes-liknande typ smyga omkring på trottoarerna, med en pipa i munnen, ett förstoringsglas i en handen och bärande på en gräddtårta i den andra handen, så är det troligen Hans G Lindskog.

Bara så att ni vet.

LP

 

6 KOMMENTARER

  1. Missing People skall enligt synnerligen obekräftade uppgifter vara intresserade av Lindskogs tjänster. i gengäld kanske han kan få låna en drönare av dem i sitt spanande i Gävleområdet?

  2. Ha, ha!
    Vi får önska detektiv Lindskog lycka till i jakten på miljonären. När han ändå är i Gävle kanske han kan efterforska i nedbrunna julbockar… Det har varit ett antal sådana sen bockens tillkomst 1966. Han kanske inte behöver överlämna tårta, men väl ett paket Solstickan…

  3. Såg att Linda Artursson och Thomas Franck fick böter för dålig anslutning efter bilen i lopp 7 på solvalla igår, men att bestraffa att Goop hade fel spår i starten i samma lopp de såg dom tydligen inte, Goop har ju satt i system att inte vara på sin plats bakom startbilen när han ska ladda för ledning, han är väldigt ofta minst ett halvt spår ut när starten går för att störa hästarna som laddar utifrån.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar