Spikförslag

7 Global Republic (V75-1) är en norsk topphäst som har levererat på svensk mark tidigare. Sexåringen gynnas av strykningarna och det borde bära av till tät. Väl där bli Muscle Hill-sonen extremt svår att passera.

1 Wellino Avenue (V75-5) är en grymt läcker travare som efter bortvaro kommit igång fint igen med två raka segrar. Sexåringen håller normalt tät och sedan vet vi inte vem som ska slå honom över korta häcken.

Roliga låset

5 Lome Brage (V75-4) gör debut för Tjomsland och tar ”alltid” hand om taktpinnen. Tioåringen brukar bita ifrån sig bra och från ledning ska ekipaget slås. Ev provar man med barfota idag i nya regin. 9 Odd Herakles galopperade i spets för tre starter sedan när han försökte ta emot Järvsörappen, men kom tillbaka mycket starkt till ett tredjepris. Senaste svarade sjuåringen för en rejäl prestation och är intressant till endast 11%!

Måstestrecken

9 Global Trackmaster (V75-2) är kapabel men samtidigt inte helt stabil. Felfri borde fyraåringen ha fin chans att runda samtliga.

4 Your Highness (V75-3) fick en tuff inledning senast och stod inte pall. Möter ett klent gulddivisionsgäng och har bra segerchans i normal författning.

Bästa skrällbuden

2 Billy Flynn (V75-3) är mer stark än snabb och har lottats till ett perfekt utgångsläge. Skulle det gå lite för fort framme i täten biter spurten fint till slut.

2 W.J.Eminent Bergen (V75-6) kördes för passivt senast i K.G.Bertmarks  och det kan mycket väl har varit segern som rök. Vi räknar med en offensivare styrning denna gång och norrbaggen är rejäl.

Överstreckade

4 Heartbreaker V.S. (V75-1) är en rejäl travare som återkommer efter ett lite uppehåll. Svarar säkert för en hygglig prestation men Goop väljer att ligga lite lågt och som favorit är spelvärdet svalt.

1 Beau Mec (V75-3) förlorade lottningen och blir med största sannolikhet över från start. Sedan ska det till mycket tur för att vinna, även om tioåringen inte är chanslös med klaff på loppet.

2 Järvsörappen (V75-4) galopperade dubbelt senast men var grym för tre starter sedan i Östersund. Det blir förmodligen ingen ledning nu och sexåringen möter några tuffa konkurrenter. Självklart kan vindsnabbe Järvsöfaks-sonen vinna, men han är alldeles för klar favorit.

5 Bula Bula Am (V75-7) ska gå med skor och även om hon trivs över distansen känns det tufft att segerstrida.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar