Vardag...

Bodentränaren Hanna Olofsson avrundar härmed sin gästvecka hos oss på Trottosport, någon dag försenad; och vi tackar Hanna å det varmaste för att hon ville bidra med sina tankar och skildring av sin vardag. Och för generositet med sin humor och oräddhet.

______

Dag 4 &5

Stefan Hultman är en man jag sett på tv mest. Visst har jag hejjat nån gång på stallbacken och grattat vid någon stor seger också.

Men att påstå att jag känner honom vore en kolossal överdrift.

Men efter att ha spenderat två dagar med denne legend har jag bara gott att säga.

Hultman ser ut att trivas i den norrbottniska luften.

När man får skratta tills magen krampar flera gånger varje dag samtidigt som man kan prata hästträning, det är den bästa av kombinationer.

ST/ATG borde anställa honom och ge honom epitetet ”inspiratör”!!

Hultman är nu hemma i Stockholm efter ett par intensiva dagar.

Vi pratade om eventuella framtida uppföljande besök.

Jag har visat honom ”mitt hem” och ”mina människor”. Alltihop är jag väldigt stolt över.

Framförallt människorna som gör min hemstad. 

Ni är så härliga!! Tack!

PS. Min fantastiska vän David Zimmer (bild till höger) fyller 40 år den 29 sept. Tänkte bara nämna det så ingen glömmer att gratta 😉!

/Hanna

6 KOMMENTARER

  1. Hanna – tack snälla för att du ringde mig ! Det var några fantastiska dagar uppe hos dig i vackra Boden ! Underbara människor , och jag är övertygad med den härliga stämning ni har i stallet och framförallt dom enastående träningsmöjligheter du har ,kan det bara bli succé !! Vi syns på Auktionen ,jag har hittat en häst som jag skulle vilja köpa och lämna till dig / Kram Stefan PS glöm inte sparka Lasse i baken DS

  2. Jävligt kul Stefan. Vi har ju haft våra framgångar och duster. Men fan va kul att du kommit så här långt. Du finns inte på facebook tyvärr som är mitt kontaktnät med omvärlden nu närmjag bor på Filippinerna. Gör som förut. Skäll på Kjelle, han behöver det… Lol

  3. Tack så oerhört mycket för fantastiskt trevlig läsning Hanna, och jag förstår dina superlativer över Hultman, sällsynt rapp i käften!

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar