Spikförslag

1 Springover (V75-1) avslutade ruskigt vasst till en imponerande seger i debuten för Peter Untersteiner. Det borde kunna bära av till tät idag men även bakifrån är det en mycket bra chans.

5 B.W.Sture (V75-4) galopperade 500 kvar med vinstchans i kallblodsderbyt och tog en bekväm seger senast. Har siktats hit och bör ha bra chans att tidigt sitta i tät. Väl där måste det vara toppchans.

7 Dice Man (V75-6) var hårt betrodd mot storfavoriten näst senast men kunde då aldrig utmana på allvar från sitt bakspår. Fyraåringen körs av offensiva Johnny Takter och är vår klara spetsfavorit efter en bit. Sedan får vi se om storfavoriten har vad som krävs för att plocka ner honom, om PU ens hittar ut från innerspåret med Generaal Bianco.

Måstestrecken

10 Firewire (V75-2) var enormt bra vid segern men lite sämre senast. Det bli åter igen maxad utrustning samt balans och hästen duger mycket bra i omgivningen.

2 Nadal Broline (V75-5) står för klassen i gängen och ska normalt sätt ”bara” vinna detta. Sjuåringen blir dock väl stor favorit och vi gör ett vältningsförsök.

Bästa skrällbuden

13 Carja (V75-2) kommer till start med formen i zenit och har aldrig varit bättre. Bara ston emot är en fördel och även om hästen inte vinner på beställning måste sexåringen tas på allvar.

8 They Don´t Know (V75-3) förstärks av Torbjörn Jansson i sulkyn och har ett perfekt smygläge. Det kan bli rygg ledaren på favoriten och då blir fyraåringen spännande till 1%. 12 Glenn Cashman har svarat för två starka prestationer på slutet och är nog en av de bättre hästarna i loppet. Läget lämnar mycket att önska men procenten tackar vi för.

7 Charrua Forlan (V75-5) svarar nästan alltid för topprestationer men vinner inte så ofta. Nu åker skorna troligtvis av på samtliga hovar och till 3% måste vi varna för honom.

12 Hawk Cliff (V75-7) galopperade i årsdebuten. Såg seg ut då men går säkert framåt med loppet i kroppen. Femåringen är kapabel och skrällduglig trots det tråkiga utgångsläget.

Överstreckade

1 General Bianco (V75-6) är en grymt läcker travare som har vad som krävs för att klättra högre upp i klasserna. Nu möter han dock ett par riktigt tuffa hästar och från bricka 1 finns det en risk att PU aldrig får chansen att dra i högertömmen.

 

 

Köp din andel för 99 kr här.

 

EN KOMMENTAR

  1. En allmän synpunkt på omgången: Örjan Kihlström strök sig igår för sjukdom. Då borde det vara skäl att utgå från att han även skulle bli borta även idag, men ingen ändring kom förrän långt efter lunch. Många av oss som spelar via ombud hade vid det laget lämnat in vårt spel, så nätspelarna får fördel av detta.

    Hade Kihlström blivit sjuk idag hade det varit en sak, men när strykningen kommer långt efter att han normalt måste ha givit sig av för att hinna till banan så undrar om felet ligger hos Kihlström eller ST, eller om det är en medvetet gynnande av nätspelarna hos ATG för att få fler att bli fasta kunder?

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar