Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Solänget 9 september:

Spikförslag

4 Shadow Woodland (V75-3) var sjuk näst senast i Finland och det blev en alldeles för tuff öppning senast. Reijo låter nöjd och då det ser upplagt ut för tät räknar vi med toppchans för åttaåringen att leda runt om.

6 Michelangelo Ås (V75-7) har verkligen hittat rätt igen i nya regin och såg grym ut senast. Det blir helstängt på och laddning mot tät. Väl där tror vi inte att sexåringen lägger och då ekipaget inte ens är favorit är singelstrecket givet.

Måstestrecken

2 On The Line (V75-1) laddas mot spets och borde ha fin chans att hitta dit. Valacken trivs fint där och blir inte lätt att passera.

6 It´s Showtime Zaz (V75-2) är en läcker travare som är under fin utveckling. Senast gick Maharajah-sonen starkt efter en startbrasa och det finns på kartan att fyraåringen tidigt sitter i tät. Då borde loppet vara över men även bakifrån räknas han tidigt.

9 Bålsta Palema (V75-6) var enormt bra näst senast och såg fin ut även senast. Femåringen är klart bäst i den främre träffen men med tanke på den positiva avslutningen senast känns ekipaget som det knappa förstastrecket i ett mycket öppet lopp.

Bästa skrällbuden

7 Uret (V75-2) har det inte stämt till för på slutet men formen är mycket bra. Det gäller för Ulf att hitta ner i ett vettigt slagläge och sedan kan fyraåringen bli tung att stå emot.

6 Manfred Viking (V75-4) har bra fart och kapacitet men har lätt att galoppera. Felfri kan det bära av till tät och skulle sexåringen hålla rätt på fötterna hela vägen in blir han inte lätt att slå.

2 Carisma Sisu (V75-5) har formen på topp och lottades till ett perfekt utgångsläge. Tomi Haapio brukar inte vara rädd för att svara ledning och Yankee Glide-sonen leder loppet länge.

1 Merry Broline (V75-6) har lopp i kroppen och börjar närma sig ”sin” årstid. Åttaåringen är knapp favorit att hålla tät och blir intressant att se där. Skulle Petteri Joki missa spets borde ekipaget ändå få en fin resa.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar