Vi räknar med att Volstead vinner guldloppet på Jägersro idag. Även om han har en lite sämre dag. Foto: Kanal 75.

Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Jägersro 2 september:

Spikförslag

2 Volstead (V75-3) blandar och ger lite i sina prestationer men är riktigt bra de gånger han löper på topp. Det ser upplagt ut för tät och det här klena guldloppet borde Cantab Hall-sonen kunna vinna även på en något sämre dag.

2 Global Trust (V75-5) är en kapabel herre som testade på Derby-uttagning senast men det räckte endast till ett fjärdepris efter att Nurmos-hästen ha fått göra grovjobb under slutrundan. Motståndet är betydligt enklare denna gång och står Yankee Glide-sonen på fyra friska ben vinner han.

Måstestrecken

3 Seethestar (V75-2) är inte helt okomplicerad men svarar alltid för starka prestationer de gånger femåringen är fräsch. Det verkar bli barfota runt om och då ekipaget är knappa favoriter till att sitta i tät är vinstchansen god.

6 Mellby Drake (V75-6) kanske borde vunnit senast för att få överbetyg, men Viking Kronos-sonen kan betydligt bättre och går säkert framåt med loppet. Ekipaget riskerar att hamna i dödens men hästen tål grovjobb och kan avgöra den tunga vägen.

3 Angle of Attack (V75-7) är svårslagen från sin favoritposition tät och det ser ut att vara fin chans att Bergh kan placera honom där.

Bästa skrällbuden

8 Ferrari River (V75-1) avslutade fint i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Vid segern för tre starter sedan var fyraåringen mycket rejäl och kommer storfavoriten bort är han tidig bakom.

13 Global Tailwind (V75-4) testades barfota runt om senast men fungerade inte med boots på. Nu åker bootsen av och slår ändringen väl ut blir det spännande att se vad fyraåringen kan uträtta i ett mycket öppet lopp.

5 Rosso Pomodoro (V75-6) är bra i grunden och har börjat komma igång på allvar igen. Det är lite osäkert var sjuåringen hamnar från start men med klaff är hästen inte sämre än någon annan.

2 Trinity Lux (V75-7) är en segerrik italienare som gjorde debut på svensk mark senast. Då avslutade Love You-sonen mycket bra efter en invändig resa. Det blir heltstängt och jänkarvagn nu och det ska bli intressant att se hur bra Wilhelms häst är.

Överstreckade

4 Magic Tonight (V75-3) var klart förbättrad från spets senast men borde få problem att hitta dit igen och sedan blir det mycket svårt att vinna.

11 Rolex Broline (V75-5) är en fin häst men känns rejält bortlottad. Det borde bli tufft att komma till från läget, särskilt eftersom han möter en häst som är huvudet högre från ett bättre läge.

10 Starzinner (V75-7) är en grymt läcker häst som blir intressant att följa framöver även om vi tror att han får problem att vinna denna gång från sitt tråkiga utgångsläge. Femåringen har varit som bäst i den främre träffen och då de värsta konkurrenterna drog perfekta utgångslägen blir det jobbigt att segerstrida.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar