Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång jackpoten Bergsåker 26 augusti:

Spikförslag

6 Erica (V75-4) lottades till ett perfekt utgångsläge med vasse Oskar Kylin-Blom i sulkyn. Det handlar om en ruggig spetshäst som äntligen lottats till ett framspår. Det är en etta som ryker längst upp i raden och vid den segern spårade hästen runt om i ett liknande lopp. Hon springer en 13-tid i tät och blir extremt dryg att plocka ner från favoritpositionen.

4 U.S.Male E.P. (V75-7) var ute mot bl a Twister Bi näst senast men var inte som bäst då. Senast såg sexåringen ruggigt läcker ut när han åkte runt motståndet på en topptid. Förhoppningsvis hittar Erlend ett hyggligt slagläge men även från döden måste det vara en toppchans. Omgångens bästa spik!

Måstestrecken

5 It´s Showtime Zaz (V75-1) är en riktigt läcker travare som har övertygat på oss. Fyraåringen verkar under utveckling och sköter han sig räknar vi med bra segerchans. 10 Perfect King gjorde debut för Daniel Redén senast och borde vara vassare med loppet i kroppen. Nämnda duo är riktigt bra pållar i ett ganska klent V75-lopp och ett tänkbart lås.

4 Officer C.D. (V75-2) har toppform och tar förmodligen hand om ledningen. Leder sedan länge även om hästen inte vinner ihjäl sig.

9 Månprinsen A.M. (V75-3) hamnade långt bak senast och var sedan chanslös. Nu är det halvvarvet längre och tioåringen blir tung att stå emot i Svenskt Mästerskap.

3 Vincent Zaz (V75-5) har kanske inte varit som bäst på slutet men möter mycket enklare motstånd än vanligt. Då valacken lottades till ett betydligt bättre utgångsläge än stallkamraten, som också är värsta hotet, måste han tas på allvar. 11 Palermo Broline anser vi är loppets förstastreck trots utgångsläget. Femåringen var mycket bra i årsdebuten och är knappast sämre med loppet i kroppen. Vi tycker att dessa två Nurmos-hästar höjer sig markant över övriga och är ett starkt lås, även om vi på detta system streckar tre hästar till.

Bästa skrällbuden

2 Staro Kickback (V75-1) är inte så tokigt och ska gå barfota runt om för första gången. Intressant till låg procent.

8 Wouldn´t Itbesweet (V75-2) gick starkt näst senast mot tuffa hästar och gick i mål med sparade krafter senast. Läget är inget att ”göra vågen” över men procenten är mycket tilltalande. 9 Serious Try har verkligen formen i zenit och kommer från två topprestationer. Skulle det gå lite för fort framme i tät är sexåringen alltid stark till slut.

10 Ringostarr Treb (V75-6) har verkligen hittat rätt och avslutade starkt bakom Propulsion näst senast. Även senast gjorde hästen ett mycket starkt lopp bakom Propulsion. Vi tycker inte att sjuåringen är så mycket sämre än storfavoriten som procenten antyder. När han dessutom lottades till ett bättre utgångsläge kan det bli revansch.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar