Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Romme 19 augusti:

 

Spikförslag

2 Trot Kronos (V75-1) har varit grym på slutet och har mycket hög kapacitet. De gånger femåringen är fräsch är det inte många som rår på honom och det finns inga moln på himlen. Vi räknar med att Veijo tidigt synar dödens och sedan ”bara” är bäst.

Måstestrecken

3 It´s Showtime Zaz (V75-4) är en läcker travare som kommer mer och mer. Både senast och näst senast blev det övertygande segrar från dödens och det är fin utveckling i hästen. Det ser ut att bli körning från start och då blir Nurmos springare tung att stå emot till slut.

8 Qahar Q.C. (V75-5) var rejäl vid segern näst senast men passade kanske inte på banan senast. Vi räknar med att Ohlsson tidigt placerar sexåringen i dödens, eller blir släppt till tät, och sedan borde det vara bra vinstchans. Hästen är distansgynnad och i ett ganska klent V75-lopp kan han vara en tänkbar spik.

3 Executive Caviar (V75-6) är en grymt läcker häst som alltid levererar. Läget är bra och det snackas eventuellt om barfota runt om. Oavsett barfota eller inte så ska treåringen räknas som klar förstahäst.

Bästa skrällbuden

1 Charrua Forlan (V75-3) avslutade klart bra senast men borde kanske ha vunnit för att få överbetyg. Innan har hästen visat toppform och det ser upplagt ut för tät. I en ganska klen gulddivision kan det mycket väl bära hela vägen.

4 Falco di Quattro (V75-5) är bra i ljusa stunder och avslutade fint senast. Som en av få distansgynnade hästar i loppet är han värd en varning.

11 K.A.Online (V75-7) svarade för en kanonprestation senast då han fick dra fram Charrua Forlan. Det var nog det bästa lopp nioåringen svarat för i sin karriär och det blir förmodligen barfota runt om igen. Gör han om den senaste prestationen så ramlar vi inte av stolen om han skulle sticka nosen först till 2 % även det såklart ska till tufft tempot för att det ska kunna gå från läget.

 

Överstreckade

1 Victorious Star (V75-1) biter oftast ifrån sig bra från tät men får förmodligen Bergh över sig från start och sedan är det troliga att vår spik tidigt pressar utvändigt. Lugauer vinner sällan på V75 och vi tror att det blir svårt även denna gång.

2 M.T.Joinville (V75-5) är bra i grunden men vi tycker inte att sexåringen har övertygat på slutet. Det var drag på honom senast och då var han inget extra efter en invändig resa, även om det förmodligen inte var helt tomt i mål. Ledningen kommer förmodligen att vara upptagen och då är det risk att han får göra jobb i spåren. Vi köper honom inte alls som klar favorit.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar