Dan före (avrese)dan.

Idag har stora tvätt-dagen varit. Vi började faktiskt redan igår med att duscha hästarna för 11 stycken på en dag blir rätt jobbigt. Tamla Celebers lillasyster  (bilden ovan), Rio Celeber (e Make it Happen) gillade spa-kvällen och njöt för fullt!

Nu, 7 schampo-flaskor senare är alla hästarna klara. Dom är rena från topp-till-tå och det är jag också! Om man är ganska….”inte så lång” som jag är, så blir man lätt rätt blöt. Jag brukar alltid ha långärmat på mig när vi duschar hästar för då fastnar det mesta skumvattnet i tröjärmen. Fast tillslut funkar inte ens det, vattnet följer liksom med till armhålan och sedan vidare neråt. Men nu är jag ju ren, lagom till festligheterna. bild: Remain in Light (e Muscle Hill)

 

Efter att hästarna är duschade och klara så får dom inte gå ut mer i hagarna. Idag och imorgon blir det till att mocka flera gånger per dag för att undvika stora bajs-fläckar. Grabbarna som står inne undrar vad som är på gång!

Vanligtvis när vi ringer upp någon hästägare brukar vi alltid inleda med ”det har inte hänt något!” Då hörs oftast en lugn suck och man kan framföra sitt ärende. Nu, dagarna innan auktion törs vi inte ens ringa upp auktionshästarnas ägare. Alla är på helspänn och är livrädda för att få dåliga nyheter. Sms/mms brukar fungera bättre. Idag fick dock en av våra ägare hjärtat i halsgropen när han inte fick fram den bifogade bilden direkt. ”Jag trodde hästen hade blivit överkörd eller nå´t, innan jag såg bilden”.

Hälsningar, en mycket ren..

Madde

Här hittar du alla Maddes rapporter.

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar