Packning.

Jag var rätt säker på att jag hade koll på allt. Det hade jag inte. det fick jag klart för mig sent igår kväll. Jag var bombsäker på att hästarna skulle få grimmor till auktion, vilket dom inte får. Det blev lite lätt panik först men vad tusan… ”dä årner sej” , som vi säger i Värmland. Med Sveriges bästa hästsportbutik, Färjestad Rid och Trav, inom räckhåll behöver man ju inte vara orolig. Klockan 8:30 i morse var allt under kontroll och nya fina lädergrimmor till auktionshästarna var fixade. Här är ytterligare en sak som är bra med att vara många ägare/hästar. När vi handlar mycket kan vi få rabatter på t.ex. grimmor, det tjänar vi alla på i stallet!

Ni anar nog inte hur sjukt mycket hö som går åt till elva hästar i två dagar. Det är enorma mängder som ska transporteras till Wenngarn och vi brukar packa hösäckar för att det ska vara lätthanterat när vi är på plats. Här är en bråkdel av hösäckarna som ska med.

 

”Beautyboxen” är något av det viktigaste, som absolut inte får glömmas! Den innehåller allt från håltång till glitterspray. Troligtvis skulle jag nog klara mig utan hälften av alla saker, men ”det kan ju vara bra att ha en vacker dag”. Om inte annat så kan ju nån annan på auktionen behöva låna nåt!

På söndag kväll är det uppfödarmiddag på Wenngarns slott. En mycket uppskattad tillställning där vi uppfödare äter gott och kan sitta ner och umgås i lugn och ro. Stort TACK till Er som ordnar den!

Naturligtvis blir det klänning till middagen. När jag köpte klänningen undrade tanten i affären om jag behövde några accessoarer, men det lär väl knappast behövas? Bonn-bränna, blåmärken på smalbenen och bitmärke på ena armen borde väl räcka!

Hälsningar från en snart fest-fin uppfödare…

Madde

Här hittar du Maddes alla rapporter från veckan

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar