Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Hagmyren 29 juli:

Spikförslag

9 Eva I.H. (V75-2) har toppform och har svarat för grymma prestationer på slutet. Fyraåringen har varit ute mot tuffaste tänkbara motstånd och för tre starter sedan sköt hon till vasst till slut i ett lopp som vanns av Deimos Racing. Senast testades Ready Cash-dottern i ett försök till Stochampionet och hade förmodligen kvalat in med lite klaff. Det blev en dryg inledning med tredjespår fram till dödens för att sedan bli avlöst. Luckan kom inte förrän sent in på upploppet då hon sköt till bra till ett tredjepris. Hon är inte osäker utan galopperna har berott på att kusken båda gångerna kört upp i vagn. Motståndet denna gång är mycket enklare än vanligt och bättre spikar än så här hittar man helt enkelt inte! Toppchans!

Måstestrecken

8 Villas Cato (V75-4) svarade för en grym slutrunda senast med fjärdespår hela sista 700 metrarna. Hästen verkar trivas utmärkt i Sverige och med minsta klaff blir femåringen mycket svår att stå emot.

11 Sloppy Joe (V75-6) var inte som bäst senast efter uppehåll men det låter på Peter G Norman som att sexåringen ska svara för en betydligt bättre prestation. Hästen har en hög högstanivå och med Erik Adielsson upp är ekipaget loppets förstastreck.

7 Vincent Zaz (V75-7) har hög kapacitet och är bra de gånger han fungerar. Det är risk för en dödensresa men även därifrån blir femåringen tuff att stå emot.

Bästa skrällbuden

8 Qamaro C.D. (V75-1) var bra vid segern senast efter vila och borde inte vara sämre med loppet i kroppen. Från ett perfekt smygläge är fyraåringen värd ett varningens finger.

11 Kjempen (V75-4) svarade för en heroisk prestation senast med tredjespår runt om. Jorma vann med hästen näst senast och med lite klaff på loppet måste han räknas tidigt.

6 Zenit Brick (V75-5) har vi jagat en tid utan framgång. Det ser ut att kunna bli rejäl körning från start och då får han inte nonchaleras.

4 In Line Tooma (V75-7) är ingen riktigt vinnartyp men har ett perfekt utgångsläge och det ser upplagt ut för tät. Även med en ryggresa får Rite On Line-sonen inte räknas bort helt och till låg procent kan femåringen vara värd ett streck.

Överstreckade

1 Kinnonna Goj (V75-2), som på lördagsmorgonen är sreckfavorit, har endast gjort fyra starter och ska nu ut på V75 vilket brukar vara tufft. Sedan har segrarna kommit mot enklare motstånd och då vi dessutom inte är säkra på att ekipaget tar hand om ledningen är de mycket sårbara.

13 Art Nökkve (V75-4) tror vi får svårt att plocka 20 på några grymt formstarka hästar och skulle nog behöva stå 20 meter längre fram för att blanda sig i segerstriden.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kr här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar