Foto: Micke Gustafsson, Kanal 75.

Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Axevalla 22 juli:

Spikförslag

2 Sete (V75-2) är en kapabel häst och det blir helstängt huvudlag för första gången samt barfota. Han är spetsfavorit och väl där borde det vara mycket fin chans men vi blir inte förvånade om ekipaget plockar hem detta från dödens.

6 Lukas Zaz (V75-5) var ute över för lite lång distans senast men det är mer passande nu med halvvarvet kortare. Hittar Takter ner i ett vettigt slagläge tror vi inte att någon kan stå emot fyraåringen till slut även om moralen inte är den bästa.

Måstestrecken

6 R.K.King (V75-1) är den troliga ledaren och ska sedan slås. Hästen är lite upp och ner men om en bra dag blir han svårpasserad.

2 Twinberry (V75-4) var fin i årsdebuten och borde sitta i tät. Femåringen är lite orutinerad för V75 men läget ser perfekt ut och ekipaget leder länge.

2 Linus Boy (V75-7) är rejäl de gånger han fungerar fullt ut och det är vettig spetschans.Om femåringen inte skulle ta hand om ledningen tål valacken grovjobb och räknas från samtliga positioner.

Bästa skrällbuden

3 Seethestar (V75-1) har fin fart och borde kunna hitta ner i ett bra slagläge. Sedan är femåringen inte sämre än någon annan bara det skulle klaffa lite med löpningsförloppet.

7 Aron Palema (V75-6) har styrkan som sitt främsta vapen och även om det inte handlar om någon snabbstartare borde Micke J kunna få iväg honom bra från sitt springspår.

3 Rosso Pomodoro (V75-7) var ute i Gotlandslöpningen senast mot betydligt tuffare hästar och måste tas på allvar mot passande motstånd.

Överstreckade

6 Smevikens Cruiser (V75-4) tycker vi är en sprinter och borde få svårt att segerstrida över lång distans.

2 Gomez (V75-5) har vunnit 5 av 7 starter vilket såklart inger respekt men vi har inte blivit tokimponerade av fyraåringen och han borde inte vara favorit.

9 Västerbo Exact (V75-7) var inget extra senast och är säkert bättre nu då tränaren plockar ut honom. Trots det har vi svårt att köpa honom som tufft streckad från bakspår med senaste insatsen på näthinnan.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kronor här:

VinnaTillsammans

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar