Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Årjäng 15 juli

Spikförslag

1 Some Summit (V75-1) såg smällfin ut senast i årsdebuten och ska inte vara sämre med loppet i kroppen. Vi håller ekipaget som klar spetsfavorit och sedan borde det vara omöjligt att rubba sexåringen.

3 Tellmeastory (V75-6) gjorde debut för Goop senast och svarade för en toppupphämtning efter galopp. Mot lämpligt motstånd räknar vi med toppchans för femåringen.

Måstestrecken

4 Lukas Zaz (V75-2) har en grym speed att tillgå och senast blev hästen snopet avslagen till slut. Nu borde valacken ha bra chans att blåsa ner samtliga om det stämmer med löpningsförloppet.

12 Pave Faks (V75-3) besitter fina fartresurser och verkar ha stabiliserat sig lite på slutet. Om det inte häxar för mycket från läget räknar vi med fin chans att Uffe styr runt honom till seger.

10 Ringostar Treb (bilden, V75-7) svarade för en monsterprestation senast och kunde vinna trots en inledande galopp. Möter tuffa hästar men får ändå ses som det klara
förstastrecket.

Bästa skrällbuden

7 Bombibitt S.I.R. (V75-2) pekar utvecklingskurvan åt rätt håll på och då det blir skoryck runt om samt jänkarvagn är hästen mycket intressant till låg procent.

2 Dante Boko (V75-7) är riktigt bra de gånger han löper på topp och från ett perfekt utgångsläge får han inte nonchaleras.

Överstreckade

8 Järvsö Elviz (V75-3) vann på målfoto senast och är ingen häst som vinner på beställning. Trots stort kuskplus har vi svårt att se honom sticka nosen först på V75.

5 Je T´aime Ruinart (V75-6) visade inget extra senast och möter normalt övermakten i Tellmeastory.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kronor här!

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar