Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Halmstad 8 juli:

Spikförslag

10 Magic Happens (V75-1) höll starkt i dödens senast och möter ett lämpligt gäng. Trots läget räknar vi med att PU rundar dessa.

3 Tjacko Zaz (V75-2) följde upp galoppen i Elitloppet med en ny galopp senast. Upphämtningen var dock mycket stark och det ser upplagt ut för tät bara femåringen håller sig på mattan. Toppchans!

Måstestrecken

3 Gilda Newport (V75-3) svarade för en mycket stark prestation senast och får ses som loppets förstahäst även om Donato Hanover-dottern riskerar grovjobb igen.

1 Handsome Pelle (V75-5) är ganska orutinerad med endast sex starter innanför västen. Från ett perfekt läge blir dock fyraåringen inte lätt att rå på om kusken lyckas hålla ledning.

6 Cruzado dela Noche (V75-6) var enormt bra för fyra starter sedan för Björn Goop även om det blev en flopp i Elitloppet näst senast. Motståndet ser lämpligt ut och med Goop upp igen ska det vara mycket fin segerchans.

4 Iago Zon (V75-7) har en ruskig speed och är inte lätt att stå emot de gånger han får sitt lopp. Kanske väljer Lövgren att testa av honom från start denna gång och då kan ekipaget mycket väl leda runt om.

Bästa skrällbuden

5 Lavidaloca de Vie (V75-3) var vass vid segern senast och får inte nonchaleras.

2 My White Eagle (V75-4) har gått starkt på slutet och är loppets klara spetsfavorit. Väl där blir hon svårpasserad och måste passas som kuskförstärkt i ett lärlingslopp.

V75-systemet

Köp din andel här (Ponuts & Matte 99:an

 

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar