Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Bergsåker 1 juli

Spikförslag

4 Bruno Bagheera (V75-4) kommer mer och mer. Barfotabalansen senast var ett stort steg framåt och det blir samma igen. Det borde vara fin chans att Erik får överta tät men även från dödens är segerchansen bra.

Måstestrecken

2 In Vain Sund (V75-1) svarade för ett topplopp senast och förstärks i jollen av ”Gubben i lådan”. Spåret passar perfekt och med minsta klaff borde femåringen vara starkast till slut.

5 Test Drive (V75-2) är spetsfavorit men risken finns att Kenneth Haugstad vill svara med invändiga Etosha Boko. Hittar dock fyraåringen till tät borde segerchansen vara mycket god.

3 Coin Perdu (V75-6) är en enormt läcker travare som fortfarande är obesegrad. Självklart har han en mycket bra chans att vinna även idag men någon gång måste segerraden brytas.

2 Västerbo Exact (V75-7) avslutade rejält senast och det finns chans att hitta till spets. Väl där biter sexåringen ifrån sig bra, men även bakifrån borde det vara fin chans att segerstrida.

Bästa skrällbuden

8 Tesio (V75-2) är en mycket kapabel häst som ska lättas i balansen samt troligtvis tävla i jänkarvagn. Hästen har kapacitet för att klättra upp i klasserna och måste räknas mycket tidigt trots läget.

6 Zenit Brick (V75-5) gör bra lopp mest hela tiden och står på tur för seger. Slipper sexåringen göra jobbet själv kan det vara dags nu.

8 Lucifer Lane (V75-6) handikappas av ett tråkigt utgångsläge men hästen är riktigt rejäl och ska gå barfota runt om för första gången samt med rycktussar.

Överstreckade

9 Springfield (V75-2) gör sina klart bästa lopp i tät och då den positionen ser ut att vara utom räckhåll har vi svårt att se fyraåringen vinna.

5 Gianluca Boko (V75-4) tror vi inte kommer förbi favoriten Bruno Bagheera från start och sedan blir det svårt att slå denne.

V75-systemet

Köp din andel för 99 kronor här

EN KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar