Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Kalmar 25 juni

Spikförslag

6 Nobel Amok (V75-3) har verkligen imponerat vid sina segrar och står onekligen inför en passande uppgift. Det bör bli tidig ledning och därifrån blir han väldigt svårslagen om han presterar som på slutet.

8 Rushmore Face (V75-5) gillar vi skarpt och han gjorde ett topplopp under Elitloppshelgen. Utgångsläget är som det är men vi räknar med att Adrian är offensiv och det borde kunna bli tidig ledning. Även vid svar är chansen bra och vi tror att den här hästen tävlar i helt fel klass för tillfället.

Måstestrecken

2 Geisha Sund (V75-1) var läcker vid Östersundssegern och vi tror på bra chans till repris, det vill säga ledning hela vägen.

11 Iago Zon (V75-4) var kanonbra senast som trea och trots bakspår över kort distans är han vår givna förstahäst.

Bästa skrällbuden

3 Maremma Sock (V75-2) har gått bra för Dalborg och senast var inget undantag trots att det inte blev seger. Borde få en fin resa och 5-6% är för lite.

7 Target Kronos (V75-6) är en vass sprinter och skulle han lyckas sno åt sig ledningen tror vi favoriten Canari Match får väldigt svårt att plocka ner honom.

Överstreckade

4 In Toto Sund (V75-1) verkar bli favorit i inledningen men det tycker vi är fel då hon inte har startat på ett tag. Visst var hon bra senast, också efter vila, men det luktar dödens här och därifrån är hon inte särskilt tidig för oss.

4 Talassio (V75-4) har bara ett intetsägande lopp i kroppen, skor på och ingen ledning. Räcker så för att en streckfavorit ska hamna här.

15 Grant Boko (V75-3) står inför en omöjlig uppgift och vi fattar inte alls hur han kan vara klar andrahandare i loppet.

V75-systemet

Köp din andel här

 

2 KOMMENTARER

  1. Lika många uppfattningar som det finns spelare. Tror lite på Talassion trots allt, kanske får ta över här?

  2. Man spikar ALDRIG Kolgjini. Den andelen kommer jag aldrig att vara med på. Man kan spika Goop eller Kihlström, men ALDRIG Kolgjinis.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar