Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Boden 17 juni:

Spikförslag

7 Lacquer and Lace (V75-2) ska få springa barfota samt med urryckare för första gången. Med Erik upp luktar det spets lång väg och sedan tror vi att Yankee Glide-dottern blir mycket svårpasserad.

4 Gianluca Boko (V75-3) är en läcker travare som kommer med tre raka segrar. Vi tror att fyraåringen visar sig bäst med minsta klaff och väljer att spika i ett annars öppet lopp.

Måstestrecken

7 Louie Brodde (V75-5) ska gå barfota runt om för första gången och det borde vara fin chans att Erik placerar fyraåringen i tät. I spets är det normalt toppchans och ekipaget är en tänkbar spik.

2 Holdyourhorses (V75-6) var förbättrad senast på barfotabalans och från ett perfekt utgångsläge är Scarlet Knight-sonen loppets klara förstahäst.

Bästa skrällbuden

12 Make it Quick (V75-1) har formen i zenit och styrkan som sitt främsta vapen. Skulle de köra för fort framme i täten blir sexåringen tung att stå emot.

6 Polar Northug (V75-4) är en fin travare och det ser upplagt ut för tät. Väl där får de andra vara bra för slå sexåringen.

1 Kadett C.D. (V75-7) gick bra senast men var chanslös att ta något. Nu blev utgångsläget bästa tänkbara och med lucka i tid får tioåringen inte nonchaleras.

Överstreckad

8 Fighting Bax (V75-5) imponerade inte senast och från ett iskallt utgångsläge blir det svårt att dyka upp i segerstriden.

V75-systemet

 

Köp din andel här.

 

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar