Efter flera rejäla överraskningar på V75 på Mantorp var värdet inför den sista avdelningen drygt 1,8 miljoner kronor.

Att då sitta med alla hästarna utom en är förstås det många spelare längtar efter.

Några andelsspelare hos VinnaTillammans fick vara med om det idag. Inför den sista avdelningen fanns alla hästar utom Tango Negro markerade på det system som Pontus & Matte hade konstruerat.

Chansen att sopa hem hela hela potten fanns. Men istället bäddade några av konkurrenterna för favoriten Carabinieri som bjöds på ett perfekt lopp och därmed också på segern. För Peter Untersteiners spurtstarke häst passade det perfekt.

Drygt 2,1 miljoner kronor blev det för sju rätt. Det ger de tio andelsköparna cirka 235.000 kronor var. Inte så tokigt men visst var det här systemet värt ännu mer? Varje andel kostade 770 kr.

Och spikarna var snygga: Flash Hammering och Jaques Noir. Eftersom grabbarna gick kort med bara tre hästar i den första avdelningen var det väl garderat efter tre avdelningar. Eller vad sägs om 7 x 6 x 10 x 11?

Även Johan Sjöstrand, som också är en tipparna på VinnaTillsammans, lyckades pricka in sju rätt. Och ”Hubbe” var nog mer nöjd med att favoriten vann den sista avdelningen. Han hade nämligen spikat den.

”Hubbe” kunde därför glädja tio andelsköpare rejält. Dessa kan nu kvittera 237.000 kronor per andel.

LP

9 KOMMENTARER

  1. Hmmm… Blir lite motsägelsefullt när den publicerade spelhörnan med grabbarna i Trottostport har en fet rubrik som sägare”vi har hittat ett roligt singelstreck” Det visar sig vara Aron the Baron. ”Han kan vinna från dödens”. Har han kommit i mål ännu? Lite förvirrande, minst sagt att dom sedan satte den. Men grattis!

  2. Sjöstrand gänget får tacka Ulf Ohlsson, årets sämsta styrning alla kategorier. Varför satte dom upp Ohlsson på Anna Mix? Blir bra med ett snällt upplägg idag inför en tuff säsong sa Sofia Aronsson innan loppet. Kul när sedan Uffe dräper hästen. Hoppas hon kan komma tillbaka efter dagens idiotiska styrning.

  3. ”Det blev bara 4rätt trots att V75 bara gav 8000kr, Spikarna var totalt chanslösa och alla hästarna som vi skrev var överstreckade vann och nästan ingenting i övrigt av det vi skrev stämde.”
    Varför kommer bara bloggar och rubriker efter att man vunnit? ha gärna en analys av tipsen efter varje omgång.
    Men grattis till vinsten och hoppas att ni gick plus.

  4. Man måste ha lite tur för att vinna stora pengar. Man lämnar in en modig bong och hoppas den sitter. Och nu gjorde den det. Snyggt!

  5. […] Ny succé när PONTUS & MATTE samt tidigare landslagsmålvakten Johan ”Hubbe” Sjöstrand slog in 7 rätt på V75 (3 juni)! Varje system gav över 2,3 MILJONER vilket innebär att andelsköparna kan hämta ut dryga 235 000 kronor! http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article24952466.ab https://www.trottosport.se/2017/06/03/grabbarna-som-hade-chans-pa-hela-potten/ […]

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar