… och tre stycken från dagens hallandvindpinade Yngve Larssons Memorial säger precis allt. I alla fall det mesta – om denna förtjusande travhäst.

Jag ska inte trötta ut med alltför många ord om henne ytterligare. Många tycker nog att de är nog för länge sen. Vi nöjer oss kort och gott med några stillbildare från dagens 1.10.4-i-kylan-spektakel till lopp i Halmstad. Det tredje efter uppehållet, det tredje efter det knackiga fjolåret, efter ännu fler bakslag, de som radat upp sig en oändlig kö under flera års tid nu.

För angående dagens. Det ska liksom inte gå. Det fanns inte chans nån gång. Knappt ens hundra kvar.

För det strulade. Det var nära galopp på sista bortre, det var en bra, mycket bra, häst i ledningen. Och det var en världsdel fram när 300 meter återstod av loppet.

Äh. De får heta vad de vill i Solvallas Internationella Elitlopp.
Okej då, det får kanske inte strula som i Halmstad idag. Men i en Elitloppsfinal tror vi inte å andra sidan inte på bricka sju eller åtta.

Så. De får heta ungefär exakt vad som önskas sista söndagen i maj.

Så enkelt är det.

Henrik Ingvarsson

Foto: ATGPLAY

8 KOMMENTARER

 1. Hon är så sanslöst läcker!

  Känslan nu är att det är Delicious mot Bold Eagle den sista söndagen i maj. Kommer Nuncio tillbaka och är sådär Nunciobra i nästa start blir det magi och ingenting annan på Solvalla.

 2. Nyss fyllda 40 år har denna gubben hunnit bli!

  När jag som 7 åring stod på gamla uteläktaten på Åby med galet mycket folk och fick se min idol legolas spurta hem Åby stora pris var jag fast i travet! Idag på Halmstadtravet fick jag känna samma underbara känsla igen bubblandes i min kropp och jag fällde faktiskt en tår efter målgång..

  Tack Delicious och kretsen kring henne som fick mig att känna att trav är så otroligt fantastiskt att uppleva på plats

  Mvh Micke

 3. Såg vi samma lopp ? Det jag såg räcker inte långt i ett elitlopp. Visst, en bra spurt mot en stum ledare. Men inte såg hon så bra ut som hon gjort tidigare.

  • Jap lätt, att bli förblindad av denna intetsägande vinst mot (förutom Takethem) en hög med vanliga snabb lopps hästar.
   Myyyyycket långt till Elitloppet!

 4. Henrik har Delicous glasögonen på! ;-). Precis hon gick en bra spurt emot en stumledare som varit med i öppningen och gått i dödens i 1000 meter. Takethem gjorde loppet prestation utan tvekan dessutom i årsdebuten!

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar