Kari Lähdekorpi utsågs till Årets Tränare i Sverige 2004, och tillhörde den absoluta toppen i landet under många år. Ändå säger han i veckans episod av vår podcast, där Kari numera ingår i en kortare del varje vecka, att han … varken ”fattade någonting” eller hade ”någon aning.” Kring vissa saker. Vad det handlade om utvecklas det kring i detta 40:e avsnitt av radioshowen (jojo) ingvarsson & persson.

Där vi också tar upp aktuella saker som målvaktsavslöjande, omstarter, Grand Slam75 – och högst inaktuella ting som förklaringar och bortförklaringar, bilder, fler tvåbenta profiler … och naturligtvis om tillfället då Lennart räddade livhanken på Bengt-Erik Larsson. Just det, allas vår Professorn.

Och ganska mycket och lite till däremellan.

Som vanligt önskas angenäm lyssning!

Acast:
https://aca.st/991a66

Itunes:
ingvarssonoperssonloggan liten

9 KOMMENTARER

  1. Tisdagarna går som en dans med er pod i högtalarna. Den är värd att betala för. Kan ni inte sätta upp en crowdfundinggrej så de som kan och vill kan bidra med en slant för ert jobb?

  2. Lähdekorpi var ledande inom industritrav. 150 hästar som startade vecka ur och vecka in tills de gick i taket. Då sålde han dem vidare till Norrland.

    Aldrig några hästar som gjorde sig gällande i Kriteriet eller Derbyt.

  3. Det är orättvist att anklaga Norska Travsällskapet för att de givit Anette Skårnes licens. Hur ska de agera om en person med rätt kunskap, kvalifikationer (och vad som framkommit) varit ostraffad söker licens? Man kan inte neka på misstankar. Travsällskapet hade dock krävt att hon skulle intyga att hon inte skulle ”hjälpa” Westergård. Så nu när hon brutit avtal kan de agera utan nåd. Smart gjort, undrar om ST lät Ivanov intyga att han inte skulle transportera hästar mera, eftersom han i ”Estlandsaffären” visat att han inte kunde ansvara för detta?

  4. Jag minns förhoppningsvis rätt att även den gode Kari vann Sprintermästaren (får väl ändå anses vara ett unghästlopp?!) med fina Top Royal.

  5. Alla som var med på den tiden vet att de flesta hästar Kari fick in tränade han så de blev ett par sekunder snabbare. Numera tränar ju många som han gjorde. Han var en föregångsman inom travet.

  6. Fan vad sega ni är!
    Det här programmet hade Leif GW Persson älskat om han varit travintresserad.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar