Podcasten ångar vidare, alltid på en tisdag ni vet, i oförminskad takt och i en travsport som bekant aldrig står still.

Den här veckan sammanfattar vi till exempel ett vintermeeting i Paris som i princip är till ända, och blickar också framåt; emot de där futtiga två minuterna en viss sista majsöndag vi uppenbart aldrig kan sluta prata om. Lennart har sin vinnare där helt klar … medan Kari Lähdekorpi har en annan! Ja förresten, hur ska finländaren egentligen ha det?

Vi pratar också tvåbenta PR-människor inom sporten, vi kommer via olika vägar in på det norska travförbundets sportchef Jan Hedrén, kring ämnen som bantning och Pias Proffa såklart … och så vi bestämmer vi som alltid vad som är bäst och sämst just nu. Och börjar det inte mullra väldigt ordentligt på ett visst ställe i landet?

Dessutom en och annan V75-vinnare i Kalmar på lördag, och en hel del andra sidospår… som till exempel ett tv-klipp (bilden nedan) som vi lite slarvigt glömt av vid våra tidigare filmgenomgångar – som kanske är det bästa av de alla…

Vem har liksom inte lirkat in V5-vinstens alla tusenlappar genom brevinkastet någon gång…

Här finns veckans episod:

Acast:
https://aca.st/2ad250

Itunes:
ingvarssonoperssonloggan liten

2 KOMMENTARER

  1. Skådespelaren Göran Forsmark gediget travintresserad, dock var det kollegan Robert Sjöblom (känd från bl.a. Roland Hassel) som skötte intervjuer på Täby Galopp. Sjöblom red även amatörlöpningar.

  2. Göran,
    Ja, Sjöblom har varit konferencier rätt många gånger på Täby; men vi har faktiskt också fått bekräftat att Göran Forsmark har haft uppdraget vid något tillfälle.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar