Efter uppbrottet från Fabrice Soulouy verkar Your Highness vara på väg tillbaka. Hon var ju en av dom som kom ifrån Souloy i ett ganska dåligt skick.

Det pratades till och med om att karriären var över. I likhet med Mellby Viking som inte kom från Souloy med livsgnistan intakt.

Björn Goop har sen en tid tillbaka varit optimistisk gällande Your Highness. Goop har till och med sagt att han siktar på att Your Highness skall vara med och försvara titeln i Olympiatravet på Åby den 27 april.

Till det loppet är Your Highness redan inbjuden eftersom hon vann ifjol. Då körde Björn Goop stoet åt Fabrice Souloy. Nu är det Björn själv som är tränare. Och som dessutom har Sauveur i sin träning. Även han kom ju från Souloy. Den hästen lär väl också bli aktuell för Olympiatravet.

Tidigare idag så testade Björn Goop Your Highness på Vincennes. Den franska tv-kanalen Equidia hade kameror på plats och hästen såg riktigt läcker ut.

LP

EN KOMMENTAR

  1. Kul med ännu två kanonhästar som ska slåss i storloppen iår,vilket travår det kommer att bli,iaf fram till november när alla går i vinterträning igen eller laddar inför stora lopp i Frankrike.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar