Jojo, det var ju en programrubrik som heter duga.
Vi kan avslöja så mycket som att det är Kari Lähdekorpis ord – och ja, vad menar han då egentligen?

Ja, det får Ni reda på om ni lyssnar på veckans avsnitt av podcasten ingvarsson & persson, vilket är det 38:e i ordningen.

Som vanligt bjuds på en blandad kompott av ämnen och spörsmål; vilket inkluderar kärlek, ilska, förvåning, förslag, funderingar och glädje. Och en hel del mer därtill gällande mestadels ämnet travsport, men också ett och annat ytterligare.

Mycket nöje – alltid på en tisdag!

Acast:
https://aca.st/a204e0

Itunes:
ingvarssonoperssonloggan liten

 

5 KOMMENTARER

  1. Angående lansering av hästar. ATG blev nog brända av kampanjen av Rappe Håleryd. Tror inte att ATG gjorde något mer försök efter detta. Rapps H tog 20 segrar på 33 starter och spåddes en lysande framtid, men kunde inte infria förväntningarna. Han fick till och med en hejaramsa, ungefär: ¨Rappa på, Rappe Håleryd¨. LP har säkert fler detaljer!

  2. På dom tv-bilder som visades i lördags, tagna bakifrån syns tydligt att han inte trampar ner v.b medans h.b nästan går i banan. Tarzan har alltid haft starka hästar men aktionsmässigt finns mycket att önska, frågan är om han klarat sig om han åkt till Paris.

    • Så där har han alltid sprungit, även i USA som två- och treåring. Kolla t ex Kentucky Futurity 2014. Finns många lopp på Youtube och repriser på Roberts Communications Network-tjänst. Det är hans aktion. Nu verkar det som om han gjort sig av med den dåliga vanan att bryta ut till höger.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar