Att ta sin Mats ur skolan” är ett lite spännande svenskt uttryck; och även om det nog inte är den klockrena beskrivningen av ett beteende eller skeende som vi via lite yviga vägar kommer in på i veckans avsnitt av podcasten, så är vi åtminstone i faggorna av det.

Ja, vem är mannen som i alla fall gör eller gjorde enligt rubriken här ovan; tar sin vackra rock och tackar för sig. Det inträffar hur som helst när vi i podden kommer in på det här med lopplaceringar för en tävlingsdag; och hur ”det blir balans i kupongen”. Det är då vi glider in på detta sidospår.

Och det blir blir ju så i podd, nåt sidospår där, nån liten utvikning dit, lite mer uppstyrt hit. Och vi hoppas att just detta fortsatt uppskattas av er lyssnare, ni som var faktiskt var fler till antalet än någonsin tidigare förra veckan. Det är vi glada för!

I denna 37:e episod ges ytterligare – en något mindre dos dock – en portion av filmtema, vi berör skönhet, självförtroende, fånigheter, Håkan Hellerstedt, Lill Mavil (såklart!), Bengt Grive, Arne Hegerfors och … såklart Bold Eagle.
Ja, och så dyker givetvis också Kari Lähdekorpi upp från sitt utsiktstorn på andra sidan Bottenhavet. Bland annat med en hyllning till hans enda idol i travvärlden (!), tillika en tidigare Halmstadkollega…

Bland en hel del annat.

Som vanligt önskas utomordentligt god lyssning!

Acast:
https://aca.st/733005

Itunes:
ingvarssonoperssonloggan liten

EN KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar