Foto: stalltz.se

Bland många mejl; en del vänliga, andra ovänliga, en del roliga, andra tråkiga, så hittade jag en kortfattad (och vacker) hyllning till Stefan Melander som jag gärna vill del med mig. En kärleksförklaring till Nuncio:

Hej Stefan.

Jag vill säga tack så mycket för att du har upptäckt en sån bra häst för Sveriges trav, Nuncio.

Och jag ser och känner att du sätter hästen före vinster och priser. Känns som att han är en medlem av din familj och din vän. Man ser er nära relation och jag önskar dig stora framgångar med honom.

Tack än en gång och sälj honom aldrig.

Med vänlig hälsning

Mertsi Hagert

4 KOMMENTARER

  1. Ja, vem trodde väl att Melander skulle få uppleva ännu en ”Scarletfeber” med svenska folket? Så kul!

    Fast själv är jag lite orolig att hästen inte får chansen i aveln parallellt med tävlandet. Åtminstone några strån borde finnas som en återförsäkring för framtiden om det som inte får ske ändå sker- så snälla Stefan, upp med Nuncio på bocken nu!

  2. Ja Melander…behåll honom och tävla med han tills han själv säger stopp,låt oss njuta av denna superstjärna i många år framöver! Det är snart vår och sommar och då börjar det riktiga travet med riktiga lopp och inte som höst och vinterns kassa gulddivisioner.

  3. Hej !
    Denna häst som Du faktiskt upptäckte och köpte Stefan. Har givit travet i Sverige , och även Mig , nytt hopp för denna älskade sport. Jag och min familj är väldigt intresserade av Hästar i alla former. Inte bara inom travsporten. Men i Nuncio fick Jag verkligen uppleva hur det är att älska en Atlet så där oändligt En kärlek som inte går att förklara. Redan när Jag såg honom bli 2:a i Hambletonian klickade det i mitt hjärta ! Vår son som skulle ha fötts på EL söndagen i våras. Han kom några dagar för tidigt. Detta gjorde att Vi ej kunde åka ner detta år. Men vår son fick namnet från Din älskade Nuncio, Stefan. Och Han hade fått namnet oavsett om Han vunnit Elitloppet 2016 eller inte. Så stor är Nuncio i mitt hjärta, att Jag vill att Min son bär detta starkt religiöst förknippade namn. Detta beslut sa Min Fru faktiskt inte sa ett ord om.Hon liksom Jag är helt betagen av Nuncio, och instämde i namnvalet av Vår Son.. Och sker en start på Olympia travet. Då kommer Vi ner. Likaså EL 2017. Det missar Vi inte en gång till. Jag fick ju stå o se hur Nuncio och Du slet som ingen förr eller senare, i tredje spår hela finalen 2015. Och så när vann redan då. Mina tårar efter den förlusten försvann ej helt först i våras och EL finalen. Då fick Nuncio visa att Han är den störste genom tiderna,,,i mina ögon. Och Jag har ändå sett Macken vinna EL 1988, Moni Maker EL 1998 och Varenne EL 2002. Inget slår det Nuncio gjort !. Och nu ber JAg till vår Herre att allt skall gå Din och Nuncios väg under vinter/vår säsongen. Så att det kan bli tal om försvar av 2016’s viktoria i Elitloppet <3 Då kan JAg dö i frid sedan ! Mvh T Hultin i från urskogen i Hullsjön – Stöde – Medelpad – Västernorrland – Sverige

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar