Eftersom Franck Nivard är upptagen av att köra Bold Eagle i Prix de Bourgogne på söndag, och Örjan Kihlström inte är tillgänglig, fick Daniel Redén ge sig ut på jakt efter en ny kusk till Call Me Keeper.Call Me Keeper i efter Jämtlands Stora Pris

Och det blir inte vilken ersättare som helst. Redén lyckades nämligen hitta Jean Michel Bazire. Nu får den franska toppkusken uppdraget att försöka kvala in Call Me Keeper till Prix d´Amerique. Då gäller det att vara bland de tre första i mål.

En tuff uppgift eftersom några av de allra bästa hästarna är med. Dessutom fick Call Me Keeper spår tolv bakom startbilen.

Både Timoko och Bold Eagle fick perfekta startspår. Timoko, med Björn Goop i sulkyn, lottades till spår två och Bold Eagle till spår tre. Princess Grif, som redan är klar för Prix d´Amerique, gör här sin sista start i Fabrice Souloys regi. Åtminstone på ett tag framöver.

Loppet körs över 2.100 meter med autostart.

LP

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar