Äntligen!

Äntligen skall jag bli en vinnare på trav, det är dags att skörda efter att under många har varit med och sått.

Spelbolaget ATG har vänligt nog insett att jag är värd lite vinstpengar. Därför skall deras experter lära mig att spela på trav. Eller rättare sagt på Top7.

Jag tillhör en liten exklusiv skara utvalda som kan se framtiden an med stor tillförsikt. Nu är det dags att ”glömma allt jag har lärt mig om hästar”. All den kunskap som jag eventuellt har samlat på mig under drygt 50 år som trackfarare är totalt meningslös kunskap. Hårddisken i den slitna hjärnan skall raderas.lp-med-lagerkrans-pa-axevalla-tz

När väl det är gjort skall jag tillföras ny kunskap av spelbolaget. Därför tillhör jag den utvalda skaran som har inviterats till Solvalla för att få en lärdom som snabbt kommer att leda till ekonomisk succé.

Jag skall få veta hur det nya spelet, Top7 alltså, fungerar. Hur mycket jag kan vinna. Men framför allt hur jag skall tänka för att tänka rätt.

Detta är som om det regnar mannan från himmelen. Äntligen skall jag få lära mig att tänka rätt. Det är sannerligen på tiden.

Som om det inte vore nog med all denna generositet vill  ATG också bjuda mig på både entré och middag. Inte bara mig förresten, jag får också ta med mig en vän om jag så vill. Dessutom har ATG fixat så att vi får bo över på ett fint hotell för det facila priset av 1495 kronor. Där ingår Tina Nordströms frukostbuffé och fri entré till hotellets gym.

Den enda lilla haken som finns är att ja måste betala 50 kronor i anmälningsavgift.

En 50-lapp kan det väl vara värt för att få de rätta kunskaperna så att jag äntligen ser ljuset i den svarta speltunneln?anders-malmrot

Vem som skall tuta i mig de nya kunskaperna framgångar dock inte.

Jag kan ju alltid hoppas att det är Anders Malmrot, han som verkar vara ATG:s frontfigur i det här sammanhanget. Min gamle vän Anders är väl en gammal rutinerad Top7-spelare?

LP

tank-ratt

12 KOMMENTARER

 1. Det är så sorgligt med Anders Malmrot.
  Gillade och högaktade honom rätt ut tidigare.
  Kul tips och lite annorlunda snack.
  Nu har han bara blivit en i mängden i Per Skoglund- sekten.
  Glömde väl vaccinera sig mot sjukan.

 2. Är det några som borde utbildas är det ATG, skicka dom på en kurs till Unibet/Betsson eller annat spelbolag. Hela historien med rakeback, inlämningar efter loppstart från utlandet och mycket annat uppdagades och drevs av folk utanför ATG. ATG förnekade alla problem, förmodligen av okunskap men blev till slut tvingade att agera. Det hela kulminerade när högre chefer gratulerade duktiga spelare i Tasmanien, då inser man kunskapsnivån hos spelbolaget ATG.

  Dagens inlägg på bloggen Travsiffror borde även ATG kunna förstå och agera på men jag är tveksam, ATG är inte ett spelbolag utan någon form av mediabolag. Istället för att skapa ordning i sina befintliga produkter så lanserar man Boost, Top 7 m.m. Tyvärr är lotteriinspektionen lika inkompetenta så Belgien m.fl kan nog sova lugnt.

 3. Ha-HA,sadana ”flummare” pa ATG!!
  Lara gamla ”ringravar” lira som gatt pa ”tracken i 50 ar+ som en annan.
  Vad sysslar dessa ELITHERRAR med?
  Det varsta TRAMS man last fran ATG ELITEN.Spelet Top 7.
  Finns dar intet att satsa slantar pa som gor travet publikvanligt igen dvs forsoka fa ”LIRARNA” tillbaka pa platserna.
  LOJELSEVACKANDE!!!!

 4. Ska de göra detta på alla banor eller räcker det med Solvalla? 2-3 miljoner borde de väl lägga på en turné runt om i landet eftersom detta skicklighetsspel kommer bli otroligt stort. Lägg ner innan ni lanserar skiten slipper ni skämmas om 2 månader. Sputnik det var grejorna det…

 5. Fick samma ”erbjudande” jag med. Men jag avstår för att jag vet med mig att jag kommer att ställa till med ”en scen” när jag inte orkar med dravlet längre.

  Att jag inte kommer att vara tvingad att spela en av fem fasta systemstorlekar räcker för att veta att jag inte ens kommer att ge spelformen en chans.

 6. bara pengar som är intressant tydligen. När ska vi få vettiga människor till travet? Visst ja dom är borta för längesedan och nu bara folk födda på 80 tal och som inte kan tänka.Det ser ut så tyvärr.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar