Svenskägde Greenleaf Slim, som flyttades från Ulf Stenströmer till Fabrice Souloy för två månader sedan, byter tränare. Enligt ägaren blir det Robert Bergh som tar över träningen av sexåringen. Greenleaf Slim kommer att inkvarteras på Robert Berghs filial i Frankrike,

Greenleaf Slim köptes från Finland av hästägare hos Ulf Stenströmer i början av 2015. I juli flyttades hästen till Fabrice Souloy. Nu lämnar alltså Greenleaf Slim Souloy utan att ha gjort någon start i hans regi.bjorn-goop-och-ulf-stenstromer

Enligt Ulf Stenströmer var hästen i toppform när han flyttades till Frankrike. Därför har Ulf varit förvånad över att hästen inte startat i sin nya regi.

– När jag träffade Souloy senast frågade jag honom varför Greenleaf Slim inte hade startat. Jag fick då till svar att hästen hade problem med en blödning i halsen, säger Ulf.

Greenleaf Slim har startat 50 gånger i Finland och Sverige. Han har vunnit 14 lopp och tjänat två miljoner kronor.

LP

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar