Jag råkar tro att Nuncio slår Bold Eagle i Prix d´Amerique. Vilket jag skrev om tidigare idag.

Det skulle jag tydligen inte ha gjort, det verkar vara förbjudet att tro på hästar, kanske till och med olagligt?

Hela den här verksamheten går ju ut att tro på hästar, eller gissa om ni så vill. Att vi gissar på olika hästar. Hur skulle det se ut om alla trodde på samma häst, spelade på samma nummer?ATG

Därför är det lite gulligt när en ATG-anställd försöker tillrättavisa mig:

ludvig b �@ludvigsmiles: någon lennart persson skriver att bold eagle kommer få stryk av nuncio för att lionel slog honom i vintras. ok. owen face vinner elitloppet.

Någon Lennart Persson, det är alltså jag det. Och jag tror på att Nuncio vinner Prix d´Amerique v75-7-nuncio-segerdef-jpg-5507742017. Eller gissar, om ni så vill? Minst lika många, förmodligen många fler, har nog Bold Eagle som vinnare. Troligen är också denne ATG-tjänstemän, som heter Ludvig Bergman, inne på det.

I min lilla ankdamm tycket jag det är bra om vi tycker olika, om vi tror på olika hästar. Det är liksom förutsättningen för den ljusa framtid som spelbolaget ATG:s vd Hasse Skarplöth ständigt visar upp.

Jag säger som en god vän:

”Nu stänger vi ned våra ATG-konton och tror inte på någon häst framöver.”

Förutom Edge Boko då.

Men vad säger då alla dom som vill vara med på våra andelssystem i ATG Tillsammans?

perssons trehundrning

LP

Läs också:

Bold Eagle är chanslös mot Nuncio!

 

 

6 KOMMENTARER

  1. Bry dig inte om den fjanten på ATG Persson . De tål inte att man granskar deras sport. De är som alla andra idioter till politiker . Ska de ta ett beslut tar de 3 år innan det är fattat. De förstår ej varför folk tröttnar de dårarna som sitter och styr våran sport.

  2. Persson, nu var Du väl lite väl känslig.
    Han ”gissar” att Owen Face vinner Elitloppet – gott så.
    Vi skulle ju alla få tycka olika, eller hur?

  3. Alla får väl ha en åsikt. Jag skulle inte ha konto ngnstans om jag reagerade så lp☺. Förövrigt kan du mycket väl ha rätt Ang nuncio men varför reagera när ngn har motsatt åsikt än denne lp.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar