Det blev inget stjärnmöte på Dannero idag. De båda stjärnkuskarna Patrik Sjöberg och Kee Marcello skulle ha mötts i duell.

Enligt en tränare som jag varit i kontakt med och som är på Dannero blåste Kee Marcello 1,25 promille. Han fick ytterligare en chans lite senare. Men inte heller den gången klarade den välkände artisten alkotesten.

Enligt de första rapporterna från Dannero hade Kee Marcello fått förhinder. Sanningen är alltså att han inte var helt nykter.

För svensk travsport och ATG är det här naturligtvis ett tungt bakslag. Kee Marcello har ju varit ett PR-nummer för travsporten. Som både ST och ATG har satsat stora pengar på.

LP

11 KOMMENTARER

  1. Sjöberg utkörd i Arvika och Marcello fast i fylleblåset på Dannero. Nu återstår väl bara att Vinnie fastnar i dopingtestet för att the Horse Trash opera skall vara fullbordad.

  2. Så otroligt dålig still av Kee! Har tyckt det varit så roligt att se hans förälskelse i travet och hästarna, men nä, där sjönk han som en sten.

  3. Jippot som ska locka nya besökare till travet kantrade rejält idag. Två ”Artister” som plötsligt ska företräda travet som seriöst? Med så många seriöst satsande unga tränare och skötare som det finns i travvärlden borde man satsat på att lyfta fram och visa deras verklighet istället.

  4. Patrik visade lite känsla, mjuka händer och inget bankande med körspöt som så många nybörjare gör.

    Bosse vojlock

  5. Han får nog betalt ändå. Om ST använt pengarna Kee och Patrik kostat till att låta vanligt folk få gratis licenskurser istället, då skulle fler nya komma in i sporten.

  6. Så pinsamt! Dannero gör det jättebra med små resurser för att denna dag ska bli en publikdag att minnas. Då super en av dragplåstren till och kallar det ”en öl för mycket”, det måste ha varit en väldigt stor öl då han blåste en bra bit över 1 promille dagen efter. Det betyder att han antagligen måste ha legat en bit över 2 promille när han gick och la sig. Att Kee kände sig nykter när han i själva verket var stupfull tyder på alkoholproblem.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar