Från helgens bubblande uppfriskande händelse på Axevalla till att reda ut attiraljerna kring startsnabba kuskar, i det spannet rör vi oss på ett ungefär i veckans podcast ‘ingvarsson & persson’.

Åby banner asp_banner980x110px

Däremellan kommer vi såklart också in på bojkotten mot Åby, vi lanserar en gång för alla lösningen för både V75-året och Solvallas onsdagar och hur var egentligen auktionen hos Kolgjini ute i Vomb?

Men … vi börjar på Jägersro…

Lyssning kan med fördel ske här:

Acast (android):
http://aca.st/cfcebe

Eller (Itunes):
ingvarssonoperssonloggan liten

9 KOMMENTARER

 1. Är jag den ende som inte orkar lyssna på poddar? Skulle det inte gå att skriva en kort sammanfattning vad ni pratar om, så att vi som inte orkar lyssna på pladdret får veta lite ändå? De som sen vill fördjupa sig i ämnet kan ju lyssna.

 2. Luften är som det brukar heta – fri. Vissa gillar podd, andra inte.
  Och det händer ju trots allt att vi skriver ett och annat också :).

  En hel del av det vi tar upp brukar också beröras i text, ibland mer, ibland mindre, om inte annat i ett lite senare skede. En aning av exklusivitet vill vi trots allt också behålla för våra poddlyssnare.

  Henrik

  • Det ena utesluter som sagt inte det andra. En kort sammanfattning för oss som inte har en halvtimme över för att lyssna på poddar, samtidigt som nördarna kan grotta ner sig i detaljerna i just podden.

 3. Poddradio är ert övergående fenomen Lyssnarskaran kommer minska allteftersom Just pga tiden Det som lyssnas på under 20 30 minuter läses på 5 10 minuter. Podden tar förmodligen dessutom längre tid få till stånd. Skrivna ordet är överlägset

 4. Varje dag kan vi läsa bloggar och annat på denna sida. Är det inte fantastiskt?

  En gång i veckan kommer en podd. Då skriker någon att hen inte gillar poddar.

  Otack är världens lön!

  Kurre

  • Vilken höna skriker? Det ställdes en enkel fråga om det skulle vara möjligt att göra en kort sammanfattning av podden för oss som inte har tiden över att lyssna i en halvtimme. Ingen har kritiserat bloggen. De som bara omger sig med ja-sägare utvecklas aldrig och ifrågasättande och kritik, både positiv och negativ, är nyttigt för att kunna bli bättre. Om många inte anser sig ha tid för att lyssna på podden är det ju onödigt arbete för I&P, eller hur? En text kan man skumma för att hitta det som känns intressant, det är väldigt svårt i en podd…

   • Det jag väl kan tycka är att kritik mot innehåll är en sak, välkommen med det dygnet runt; kritik mot att det är för MYCKET innehåll och jobb nedlagt i någonting som mer får och kan betraktas som en slags passion en annan. Hur mycket tid tror du vi besitter?

    Med all respekt, det känns aningen svårt att tillgodose någon som är intresserad av att enkom skumma igenom saker. Alltså knappt varken har ork att läsa eller lyssna.

    Henrik

  • Det är uppenbart svårt att göra sig tydlig i text, så jag lägger ner försöket. Undrade bara om det är fler än jag som tappar intresset av att lyssna på en podd, men det är det uppenbarligen inte, så fortsätt ni lägg ner tid på den så fortsätter jag läsa när det dyker upp något jag vill läsa om. Men för sakens skull är det ju så att alla inte är intresserade av allt och när man ser en text kan man hoppa över det som känns ointressant, men i en podd är det väldigt svårt eftersom man inte vet när och var det kommer man vill veta mer om. Sorry om jag trampat någon på tårna, jag gillar era texter enormt! Det är ju därför jag är här och läser varje dag.

 5. Lunkan,
  Tack.

  Att lyssna på poddar kan väl jämföras med att lyssna på radio, det ÄR ju dessutom en form av det.
  Så om man inte fått in vanan för podcast ännu, och jag förstår såklart att många inte ser det som något naturligt och att det är något man behöver ”få in i kroppen”, men lämpliga tillfällen är ju … på tunnelbanan (om i Stockholm) eller bussen, när man diskar, går och lägger sig och struntar i boken eller travprogrammet, går till Ica eller på vilken promenad som helst, i med lurarna vettja :). Lite i taget om inte annat, om man nu inte har ro och tid att bara sätta sig i favoritfåtöljen…

  Dessutom går det ju att spola 15 sekunder framåt i taget om man finner något (inte i vår podd då såklart, men i andra…) skede mindre spännande och intressant.

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar