Gick lottningen på Axevalla i fredags kväll rätt till?

Svaret är otvetydigt: NEJ!

Lutfi Kolgjini, som hade kvalat in två hästar till Stochampionatets final, fick en fördel han inte skulle ha.

Nu är jag osäker på hur det går till på andra banor när sådana här lottningar skall ske. Det verkar inte finnas några riktiga regler från ST.Infantino

Är det då dags at kalla in Gianni Infantino? Ni vet den skallige UEFA-presidenten som med självsäkert manér brukar sköta lottningarna i Champions Leauge och andra stora fotbollsturneringar.

Nej, det behövs inte. Vi vet hur sådana här lottningen egentligen bör gå till. Det berättar vi i veckans podd, ingvarsson&persson.

I den försöker vi även hitta påläggskalvarna. De som skall ta över som hyrkuskar när de vi nu har börjar bli lite till åren.

Och så förstås, en ny vinnare.

LP

Lyssna här:

itunes.apple.com/se/podcast/ingvarsson-persson/id1114386795?mt=2#episodeGuid=0f8f6ec916d73305054ca44311f6088fhttps://

Eller här:

http://aca.st/e36e71

Åby banner asp_banner980x110px

3 KOMMENTARER

  1. Har lyssnat nu. Jag är inte särskilt insatt och förstår inte hur lottningen gick till och hur det gick till när Ludde ska ha fått fördel? Förklara gärna tydligare.

  2. De släppte bollarna i pokalen , släppte i kulorna i ordningsföljd 1- tom 12, så svängde han runt dem i pokalen, runt, de låga numren kvar i botten snurrades runt där , dessutom hade Benny en post it lapp på bollarna 1och 2och 3-4 innan, klister blev kvar på nummer 1 och 2 . Kulorna blev inte omkastade med andra ord. För liten pokal så det gick ju bara att snurra runt inte skaka.
    Post It lapparna var till för de som hade 2 hästar i loppet. Kolg och Unders. Vilken ordning de skulle välja i

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar