Polisanmälda tränare som är förbannade och som kräver hans avgång. Kollegor som håller med och hotar med bojkott. Banans ledning som inte står bakom sin banveterínär, och ST:s generalsekreterare som anser att han bör entledigas från sitt uppdrag.

Åby banner asp_banner980x110px

Efter flera polisanmälningar kändes det som om Åbys banveterinär till slut hade gått för långt, nu fick det vara nog:

”Han har skitit i det blå skåpet.”

Men hur blir det egentligen? Jordbruksverkets tjänstemän tycks rycka på axlarna…

I veckans podd, ingvarsson & persson, (som tjuvstartar) är förstås veterinären Anders Bergqvist på tapeten. Samtidigt pratar vi rent generellt om det här med otillbörliga drivningar som inte är alldeles enkelt att få bukt med.

  • Reijo Liljendahl nådde i lördags sin hittills största framgång när hans barfotaspringande Policy of Truth vann den ena E3-finalen. Samtidigt kan vi visa skrämmande statistisk för  hästar som tävlat barfota tidigt i karriären.
  • Vem är årets bästa V75-kusk om vi ser till procenten?
  • Kvinnan som tillhör landets bästa speakers.
  • … och en hel del mer.

Lyssna gärna här:

Poddlogga

…eller här:

http://aca.st/19b07c

LP

LÄMNA EN KOMMENTAR

1000 tecken kvar